27 / 04 / 2024

çilek mobilya reklam filmi

çilek mobilya reklam filmi

EGM, RTÜK ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) iş birliğinde düzenlenen "Trafik Güvenliği Medya Ödülleri" töreninde Çilek Mobilya, arka koltukta emniyet kemeri kullanımını teşvik eden reklam filmiyle ödül kazandı...

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Çolak tarafından kuruldu.

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Onur Çiçek tarafından kuruldu.

Karahmetin İnşaat Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahmetin İnşaat Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahmetullah Karabulut tarafından kuruldu.

Kardoor İnşaat Gıda Reklam Enerji Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardoor İnşaat Gıda Reklam Enerji Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kara tarafından kuruldu.

Bosphorium Mimarlık İnşaat Tekstil Mobilya Lojistik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorium Mimarlık İnşaat Tekstil Mobilya Lojistik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Özkan tarafından kuruldu.

Pasam 2021 İnşaat Reklam Temizlik Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasam 2021 İnşaat Reklam Temizlik Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Pasam 2021 İnşaat Reklam Temizlik Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasam 2021 İnşaat Reklam Temizlik Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Kfasa İnşaat Reklam Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kfasa İnşaat Reklam Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kahraman Fatih Ataç tarafından kuruldu.

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Yaldız tarafından kuruldu. 

GMKA 2020 İnşaat Malzemeleri Mobilya Reklam Tekstil Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMKA 2020 İnşaat Malzemeleri Mobilya Reklam Tekstil Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Elif Beyaz tarafından kuruldu. 

KRY Mobilya İnşaat Plastik Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KRY Mobilya İnşaat Plastik Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Ulukaya tarafından kuruldu.

çilek mobilya reklam filmi Haberi

çilek mobilya reklam filmi


Çilek Mobilya, "Trafik Güvenliği Medya Ödülleri"nde arka koltukta emniyet kemeri kullanımını teşvik eden reklam filmiyle ödüle layık görüldü.


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) iş birliğinde düzenlenen "Trafik Güvenliği Medya Ödülleri" töreninde Çilek Mobilya, arka koltukta emniyet kemeri kullanımını teşvik eden reklam filmiyle ödül kazandı.


Törende Çilek Mobilya'nın ödül aldığı "TV Reklamları" kategorisinin yanı sıra televiyon dizileri, ana haber bültenleri, yarışma programları, müzik klipleri ve radyo programları kategorilerinde de ödüller verildi.


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, Çilek olarak çocukların sağlığı ve güvenliğini her şeyin üzerinde tuttuklarını belirterek, böyle bir konuda ödül almaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.


Otomobil yataklarını tanıttıkları bir reklam...