03 / 05 / 2024

Çilek Mobilya ürün

Çilek Mobilya ürün

Çilek mobilya, bebek, çocuk ve gençlerin kullanımı için tasarlanan ürünlerin güvenlik açısından risk barındırmaması ve kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiği konusunda aileleri uyarıyor.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

Yabancıya konut satışı mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Türkiye'den yatırım yoluyla vatandaşlık alımı yabancılara konut satışını artırdı ve mobilya sektörünü canlandırdı.

KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi!

KDV indirimi mobilya sektöründe “üretim mucizesine yol açtı. İlk dokuz ayda sektörün üretim endeksi yüzde 66.3 arttı. 

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Yıldız Mobilya Genel Müdürü Mesut Yıldız, KDV oranının 3 ay süreyle yüzde 18’den 8’e düşürülmesinin mobilya sektörünü hareketlendirdiğini söyledi.

Mobilya sektörünün pazar hacmi 2023'te 25 milyara ulaşacak!

Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektörünün 2023 hedeflerini anlattı.

Rusya ile normalleşme mobilya sektörünü umutlandırdı!

Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Adnan Bostan, Rusya ile ilişkilerin normalleşmesinin mobilya sektörünü umutlandırdığını söyledi.

Saloni Mobilya ABD'de 30 noktada ürün satışı yapacak!

Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek ''Nisan ayında ABD'de ir bir mobilya fuarına katıldık ABD'de 30 noktada, kendi markamızla ürün satışı anlaşması yaptık.''dedi.

Düğünler mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Düğünler mobilya sektörünü hareketlendirdi. MOBSAD Başkanı Bostan, "Türkiye'de yılda 600 bin kişi evleniyor. Evliliklerde mobilyaya 40 milyar TL harcama yapılıyor" dedi.

Çilek, tasarımlarını kopyalayan firmalara savaş açtı!

Çilek, patentli dizaylarının taklit satışını yapan firmalar için de yasal yollara başvurarak, söz konusu taklit ve benzer ürünleri piyasadan geri çektirmek için çalışmalar yapıyor.

Kentsel dönüşüm hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün hareketlenmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlanması, mobilya ve beyaz eşyadan sonra hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü. Yılmaz, yılda 60 bin adet ürünün yeni ev hediyesi ve aksesuar olarak satıldığını kaydetti.

Çilek Mobilya ürün Haberi

Çilek Mobilya ürün

Çilek mobilya, bebek, çocuk ve gençlerin kullanımı için tasarlanan ürünlerin güvenlik açısından risk barındırmaması ve kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiği konusunda aileleri uyarıyor.


Çilek mobilyadan yapılan açıklamada, çocukların zamanının çoğunu geçirdiği odalarının hem fiziksel hem de ruhsal sağlıkları için önemli olduğu belirtildi. Çilek mobilyanın, ürünlerini tasarlarken bu konulara dikkat ettiği, görsel açıdan çocukların kendilerini rahat ve güvende hissetmelerine ortam sunan odalar tasarlarken, üretimde kullanılan malzemeler ve güvenlik standartlarına da özen gösterdiği vurgulandı.


Açıklamaya göre, miniklerin hassas ve narin vücutları için ürettiği odalarda, güvenlik için gerekli önlemler alan Çilek, üretim sırasında kullandığı malzemelerin de AB standartlarında ve anti-kanserojen olmasına dikkat ediyor. Odalarında, sağlığa zararlı olmayan su bazlı boyaları kullanan Çilek, ürünlerin üzerinde kullanılan sticker tekniğini ise içinde kimyasal madde barındırmaması için...