08 / 05 / 2024

çilek odası mobilya uyumlu aksesuarlar

çilek odası mobilya uyumlu aksesuarlar

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğen topluyor. Son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası ile lezzeti keyfe dönüştürür!

Keyifli anların mimarı olma mottosuyla hareket eden Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor.

İder Mobilya Limyra Yemek Odası ile doğadan ilham alın!

İder Mobilya, Limyra ile yemek odalarında sadeliğin şıklığını mükemmel bir performansla gözler önüne seriyor. İder Mobilya Limyra Yemek Odası Takımı fiyatı 3.535 TL.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası ile lezzeti keyfe dönüştürün!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odası'nı kullanıcıları ile buluşturuyor. Sahra Yemek Odası Yemek Odası ile kendinizi daha özel hissedebilirsiniz.

İder Mobilya İkaros Yemek Odası Takımı yeni bir soluk getiriyor!

İder Mobilya’nın, ceviz rengindeki İkaros Yemek Odası, yalın görünümü ve fonksiyonelliği dengeli bir bütünlük içerisinde sunarak yemek odalarının şıklığına yeni bir soluk getiriyor.

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

İder Mobilya, Rimini Genç Odası pembenin büyüsünü evlere taşıyor!

Gençlere kendilerini ait hissedip keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları sunan İder Mobilya, pembe detaylı Rimini Genç Odası ile kızların hayallerle dolu dünyasına konuk oluyor.

İder Mobilya Pinara Yemek Odası ile yeni bir akım başlıyor!

Hem modern ve konforlu hem de uygun fiyatlı mobilya koleksiyonları ile kullanıcılarına zevkli seçenekler sunan İder, yepyeni Pinara yemek odası takımı ile alışılmışın dışında bir koleksiyon sunuyor…

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

çilek odası mobilya uyumlu aksesuarlar Haberi

çilek odası mobilya uyumlu aksesuarlar

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, fonsiyonel odalarıyla hem ailelerin hem de miniklerin kalbini fethediyor. Odaları kadar, mobilyalarıyla uyumlu aksesuarlarıyla da beğeni kazanan Çilek, son olarak, satışa sunduğu müzik çalar, formula oyun koltuğu ve soundmax kulaklığıyla, çocuk odalarında eğlenceye tam gaz devam ediyor.


Tematik ürünleriyle Türkiye’yi genç odası kategorisiyle tanıştıran Çilek, birbirinden farklı ve kullanışlı odalarının yanında özel aksesuarlarıyla da her yaş çocuğun beğenisini kazanıyor. Formula oyun koltuğu, soundmax kulaklığı, müzik çalarıyla gençlerin kendilerine özel alanlarında kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.


Çilek müzik çalar hoparlör, yüksek performansta ses kalitesi ile micro sd kart okuyucusu, usb - bluetooth ve fm radyo dinleme özelliğini bir arada sunuyor. 3,5mm line-in kablosu ile herhangi bir müzik kaynağına (cep telefonu, mp3...