19 / 05 / 2024

çılgın otopark projesi

çılgın otopark projesi

İstanbul sokaklarındaki yol üstü parklanmanın önüne geçilecek. Apart Park Projesi 5 ilçede başlıyor. Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Sancaktepe ve Kağıthane’de yapılacak apart parklarda sokak sakinlerine otopark hissesi verilmesi planlanıyor.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. Etabı sonbaharda tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde incelemeler yaparak, 622 daire, 55 dükkan ve 850 araçlık otoparkın sonbaharda tamamlanacağını, ikinci etabın da temele hazır hale getirildiğini söyled..

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

CHP'nin çılgın projesi: Kanal İstanbul'a karşı imza toplamak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'a CHP yine karşı çıktı ve stantlar açıp hayır kampanyası başlattı.

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

Diyarbakır'ın 'çılgın projesi' tamamlanıyor!

Diyarbakır'ın çılgın projesi olarak bilinen Silvan Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin 305 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Gayrettepe Otopark Projesi imar planı değişikliği askıda!

Şişli İlçesi Gayrettepe Mahallesi Otopark Projesi 29 ada 31-32 ve 83 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. 

Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi!

Ünlü iş adamı Elon Musk,özellikle İstanbulluların artık bıktığı trafik çilesini çözecek projesini açıkladı. İşte Elon Musk'ın trafik çilesini bitirecek çılgın projesi...

Niğde'nin çılgın projesine ilk kazma vuruluyor!

Niğde Belediyesi’nin çılgın projesi olan “Şehir İçi Tünel Geçiş Projesi”nde önümüzdeki ay ilk kazma vuruluyor.

Manisa Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz süreci açık!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Ulupark Katlı Otopark projesi masaya yatırıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz sürecinin açık olduğunu belirtti.

Kastamonu'da Akıllı Otopark Projesi geliştirildi!

Kastamonu'da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Erhan Tırpanoğlu, otopark sorununa pratik bir çözüm üretti. Babasının yaşadığı zorluktan etkilenen Tırpanoğlu, "Akıllı Otopark Projesi" geliştirdi.

Şarampol Katlı Otopark Projesi için halk oylaması yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Katlı Otopark Projesi için 11 Haziran'da halk oylaması yapmayı planladıklarını bildirdi.

çılgın otopark projesi Haberi

çılgın otopark projesi

Dar alanlarda çok sayıda aracın parklanmasına imkan sağlayan teknolojik otopark çözümleri ile var olan kapasitesini her geçen gün artıran İSPARK, şimdi de Apart Park Projesi ile otopark sorununa çözüm üretmeyi hedefliyor. Proje ile ilgili otopark alanında yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, "Apart parklar özellikle otopark anlamında yetersiz semtlerde alternatif bir çözüm olacak. Kısıtlı alanlarda birçok aracın parklanmasına imkân sağlayacak proje, son teknoloji ile vatandaşların hizmetine sunulacak. Proje sayesinde yol üstü parklanmanın da önüne geçilecek" dedi.


Ulaşım master planı verilerine göre yeterli park alanı olmayan semtlerde şehrin dokusuna uygun mekanik sistemler kullanılarak imal edilmiş 50 metrekarelik bir alanda 20 aracın park etmesine imkan sağlayan teknolojik otoparklar apart park olarak adlandırılıyor. Proje ile yol üstüne park...