02 / 05 / 2024

Çimsa 2018 Entegre Faaliyet Raporu

Çimsa 2018 Entegre Faaliyet Raporu

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, 2018 Entegre Faaliyet Raporu’nda finansal değerlendirme ve yatırımlarına, kurumsal sorumluluk politikalarına yer verdi.

Çimsa, şeffaflık ve güven bildirgesini imzaladı!

Sabancı Holding iştiraki Çimsa, yatırımcılarının yasal haklarını koruyabilmeleri ve şirketle ilgili sağlıklı bilgiye erişmelerin sağlanması amacıyla Entegre Raporlama Türkiye Ağı (ERTA) Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından hazırlanan bildirgeye imza atıldı.

Çimsa'dan 869 milyon TL’lik ihracat!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, 2018 yılında çimento sektöründe gerçekleştirdiği 869 milyon TL’lik ihracatla birinciliğe layık görüldü.

Çimsa 2018 Entegre Faaliyet Raporu yayınlandı!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, 2018 Entegre Faaliyet Raporu’nda finansal değerlendirme ve yatırımlarına, kurumsal sorumluluk politikalarına yer verdi.

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü 2018 yılında açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından projesine başlanan Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde kapılarını açacak.1.038 yatak kapasitesiyle bölgenin tüm sağlık ihtiyaçlarına çözüm olacak.

Termal turizmde 2018'e kadar, 100 bin yatak kapasitesine ulaşılacak!

"Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı ve Eylem Planı" doğrultusunda, Sağlık Bakanlığı'na bağlı kaplıca tesisleri, kullanım hakkı devri yöntemiyle özel sektöre devredilecek. Termal turizmde 2018'e kadar, 100 bin yatak kapasitesine ulaşılması hedefleni

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılacak!

Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Londra'nın yeni yeşil köprüsü 2018'de tamamlanacak!

Yapımı 2018' de tamamlanacak Londra 'nın yeni köprüsü Garden Bridge Thames Nehri' ni yemyeşil bir bahçeyle süsleyecek. Köprü, daha inşa edilmeden büyük yankı uyandırdı...

Çimsa Çimento Çimsa Cement Sales'in yüzde 50'sini aldı!

Çimsa Çimento sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento Çimsa Cement Sales' in yüzde 50'sini aldı.

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılıyor!

Eylül ayında Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Çimsa'nın acı günü! Halis Özer vefat etti!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin iş ortaklarından Halis Özer vefat etti. Halis Özer'in vefatı üzerine Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bir taziye mesajı yayınladı.

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

Kastamonu Entegre'den Tataristan'a yatırım!

Kastamonu Entegre Tataristan'a yatırım yapıyor. Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi. Alabuga Serbest Ekonomik Bölgesi'ndeki fabrika 260 milyon dolarlık yatırımla 2 yılda tamamlandı.

Mersin Entegre Sağlık Kampüsü için 9 Ekim'de halkın katılım toplantısı yapılacak!

Toroslar Korukent mevkiinde yapılacak olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü projesi için 9 Ekim 2014 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak. 14:00'te başlayacak olan toplantı Toroslar Belediyesi Konferans Salonu'nda olacak.

Çimsa 2018 Entegre Faaliyet Raporu Haberi

Çimsa 2018 Entegre Faaliyet Raporu

Türkiye çimento sektörünün yenilikçi şirketi Çimsa, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Programı’na uyumlu olarak hazırladığı 2018 Entegre Faaliyet Raporu’nu yayınladı. 

Yeni Neslin Sabancı’sından aldığı güç ve vizyon doğrultusunda 50 yıla yakın tecrübesiyle çimento sektörünün lider markaları arasında bulunan Çimsa, raporda, 2018 yılında ulaşılan hedeflerini, yatırım faaliyetlerini, kısa, orta ve uzun vadede sürdürülebilir ve karlı büyüme stratejisini paydaşlarına açıkladı.

Sürdürülebilirlik, teknoloji ve inovasyon ile insan kaynakları stratejilerini güç odaklarına alan ve temellerine oturtan Çimsa, 2018 yılı boyunca ekonomik performans, Ar-Ge, inovasyon kanalıyla yeni ürün ve yeni pazar gelişimi, enerji verimliliği, çevresel fayda sağlayan yatırımlarla ekonomik değer üretip, insan gelişimi ve risk-fırsat yönetimi alanlarında yeni başarılar elde ettikleri kaydedildi.

Çimsa, 2018 yılında 869 milyon TL değerinde ihracat gerçekleştirdi

Çimsa CEO’su Ülkü Özcan, “2018 yılında geniş lojistik...