21 / 05 / 2024

çin akltyapı projelerine onay

çin akltyapı projelerine onay

Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu toplam büyüklükleri 96 milyar yuan (13,9 milyar dolar) olan 3 büyük altyapı projesine onay verdi.

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

Silivri'de müstakil konutlara ilgi arttı!

Yoğun kent hayatından uzaklaşarak izole yaşam tercihlerinin ön plana çıkması Silivri bölgesindeki inşaat projelerine ilgiyi de artırdı...

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine 18 milyar dolardan fazla katkı!

Türk inşaat şirketlerinin, 2002'den bu yana Katar'daki altyapı projelerine 18 milyar dolardan fazla katkı sağladığını

İnşaat sektörü yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor!

Koronavirüs sonrası inşaat sektörü de iş yapma prensibini değiştirdi. Yeni inşaat yapma eğilimini ortaya koyan yapı ruhsatları bu yıl da düşük seyrediyor. Koronalı günlerin gerçekleşmesiyle sektör yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor.

Moskova'da inşaat projelerine devam kararı!

Rusya'da hükümet inşaat projelerine devam edilip edilmemesiyle ilgili nihai kararı yerel yönetimlere bıraktı. Moskova'da belediye devam kararı aldı.

İnşaat projelerine istihdam odaklı işletme kredisi!

İnşaatı devam eden konut projelerinde İstihdam Odaklı İşletme Kredisi, azami 2 yıla kadar anapara ödemesiz, 5 yıla kadar vadeli kullandırılabilecek...

Devam eden konut inşaat projelerine İstihdam Odaklı İşletme Kredisi!

Devam eden konut inşaat projelerinde İstihdam Odaklı İşletme Kredisi, azami 2 yıla kadar anapara ödemesiz, 5 yıla kadar vadeli kullandırılabilecek...

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

İnşaat sektörüne tamamlama finansman desteği geliyor!

İnşaat sektöründeki durgunluğun önüne geçmek için tamamlanmaya yakın inşaat projelerine finansman desteği sağlanacak. Bu sayede durgunluk kaynaklı istihdam kayıpları azaltılacak...

İnşaat projelerine reasürans desteği!

VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, Türkiye’de yerleşik bir reasürans şirketi olarak yatırım yaptıkları günden bugüne istikrarlı bir şekilde büyüme başarısını gösterdiklerini belirterek, “Mühendislik ve inşaat alanında çok güçlüyüz'' dedi.

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Dev inşaat projelerine sigorta desteği!

Mapfre Sigorta Genel Muñoz, büyük inşaat projelerinin gerçekleşmesinde önemli rol oynadıklarını söyledi. Muñoz, "Vauk Tüneli, İstanbul Başakşehir-Kayaşehir Metrosu, Gelibolu-Eceabat Karayolu, Marmaray deniz altı geçişi sigorta desteği verdiğimiz projeler arasında" dedi. 

çin akltyapı projelerine onay Haberi

çin akltyapı projelerine onay

Çin`de 13,9 milyar dolar büyüklüğündeki 3 altyapı projesi onaylandı.


Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu toplam büyüklükleri 96 milyar yuan (13,9 milyar dolar) olan 3 büyük altyapı projesine onay verdi.


Komisyon, Zhejiang eyaletinde inşaa edilecek 44,9 milyar yuan büyüklüğündeki demiryolu projesinin yanı sıra Guizhou eyaletinde 43,5 milyar yuan büyüklüğündeki otoyol projesini ve Jiangsu eyaletinin Lianyungan limanında kanal açılmasını içeren 7,6 milyar yuan tutarındaki projeyı...