21 / 05 / 2024

çin altyapı projesi

çin altyapı projesi

Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu toplam büyüklükleri 96 milyar yuan (13,9 milyar dolar) olan 3 büyük altyapı projesine onay verdi.

Kanal İstanbul'a demiryolu projesi müjdesi!

Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul için demiryolu projesi inşa edileceğini dile getirdi. 

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Zehra Zümrüt Selçuk: 2021'de 115 adet inşaat projesi yürütülecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "2021 yılında 737 milyon 152 bin liralık yatırım bütçemizle 115 adet inşaat ve 49 adet araştırma projesi yürütülecektir" dedi.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi TBMM'de!

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yedikule'de devam eden inşaat projesi TBMM gündeminde!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule bölgesinde devam eden inşaat projesi için gerekli izinlerin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Rize Çamlıhemşin 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Rize Çamlıhemşin 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Rize Çamlıhemşin 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Rize Çamlıhemşin 2019 başvuruları ne zaman? Rize Çamlıhemşin 2019 başvuru şartları neler? İşte Rize Çamlıhemşin 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Quadrom Palas, Bahçelievler'in vizyon projesi oldu!

Ado Yapı'nın imzasını taşıyan Quadrom Palas projesi, Bahçelievler'in dönüşümünde vizyon olacak özellikleriyle bölgedeki projelere ilham veriyor.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

çin altyapı projesi Haberi

çin altyapı projesi

Çin`de 13,9 milyar dolar büyüklüğündeki 3 altyapı projesi onaylandı.


Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu toplam büyüklükleri 96 milyar yuan (13,9 milyar dolar) olan 3 büyük altyapı projesine onay verdi.


Komisyon, Zhejiang eyaletinde inşaa edilecek 44,9 milyar yuan büyüklüğündeki demiryolu projesinin yanı sıra Guizhou eyaletinde 43,5 milyar yuan büyüklüğündeki otoyol projesini ve Jiangsu eyaletinin Lianyungan limanında kanal açılmasını içeren 7,6 milyar yuan tutarındaki projeyı...