19 / 05 / 2024

Çin Fantasia

Çin Fantasia

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S-P Fantasia'nın kredi notunu düşürdü, görünümünü "negatif izlemeden" "negatife" şeklinde düzenledi. 

Çin'de gayrimenkul depremi: Fantasia tahvil işlemlerini durdurdu!

Çin'de gayrimenkul sektörü büyük kriz yaşıyor. Evergrande'den sonra Fantasia da tahvillerini ödeyemiyor. Şangay Borsası tedbir olarak Fantasia'nın tahvil işlemlerini durdurma kararı aldı. 

Çinli emlak şirketi Fantasia Holdings tahvil borcunu ödeyemedi!

Çin'in emlak şirketlerindeki nakit krizi yayılıyor. Haftalardır problemlerle karşılaşan Evergrande'nin ardından Fantasia Holdings de tahvil borcununun ödemesini yapamadı.

Fantasia Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fantasia Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.T.Abduljalel Aljawhar ve  H.J.Khajoorı Al-Saedı ortaklığında kuruldu. 

Fantasia seramik markalarını Cersaie 2015’te sergileyecek!

Cersaie Fuarı’nda, Fantasia Seramik’in Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markaları sıra dışı ürünleriyle fuar ziyaretçilerini karşılayacak…

Fantasia Seramik'in markaları Cersaie 2015’te!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Fantasia Seramik, Cersaie 2015'te yeni koleksiyonlarını sergileyecek!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Fantasia Seramik yeni nesil ürünleriyle teknoloji ve tasarımı harmanlıyor!

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen ve birçok ihtiyaca cevap verebilen spa ve sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla, terapi alternatifleri sunuyor.

Fantasia Seramik Teknolojinin Tasarımla Buluştuğu Armatürler tasarlıyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, banyolara eşsiz tasarımlar sunuyor. Suyun rahatlatıcı etkisini yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olacak…

Fantasia Seramik banyolara son teknoloji yeni tasarımlar sunuyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye'de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, suyun rahatlatıcı etkisi ve teknolojinin kusursuz uyumunu yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olacak…

Fantasia Seramik teknolojiyi tasarimla buluşturdu!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, banyolara eşsiz tasarımlar sunuyor. Teknolojinin kusursuz uyumunu yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olac

Fantasia Elite Residence'ta metrekaresi 1.500 dolar!

Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen Fantasia Elite Residence projesinde metrekare satış fiyatı 1.500 dolardan başlıyor, 1.700 dolara kadar yükseliyor. Projede yaşam geçtiğimiz Mart ayı sonunda başladı, ev alanlara anahtarları hemen teslim ediliyor...

Fantasia Elite Residence'da 240 bin YTL'ye

İstanbul Göktürk'te inşa edilecek Fantasia Elite Residence'da fiyatlar 240 bin YTL'den başlıyor.

İnşaatta umut lüks konutta

Global ve yurtiçi etkilerle orta gelirli tasarrufa yönelirken fiyatların düşmesi, lüks konutların cazibesini daha da artırıyor. Bunu gören inşaat firmaları, lüks projeler geliştiriyor.

Çin Fantasia Haberi

Çin Fantasia

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S-P Fantasia'nın kredi notunu düşürdü, görünümünü "negatif izlemeden" "negatife" şeklinde düzenledi. Bloomberg HT'de yer alan habere göre; kurum, Fantasia'nın yönetim değerlendirmesini de "Borç ödeme planının belirsizliği ve yetersiz risk yönetimi" nedeniyle negatife döndürdü.

S-P şirketin ödeme planı ilerlemesinde zorluk çekeceğini ileri sürdü. Açıklamada Fantasia'nın gelecek haftalarda vadesi gelecek borçlar için sağlam bir ödeme planı oluşturamayacağına dikkat çekildi. 

Fantasia'nın ayrıca nakde erişiminde de belirsizlikler olduğuna vurgu yapılırken bankaların şirketin projelerinden kazandığı gelirlere sınırlama getirebileceği dila getirildi. 

Dev gayrimenkul şirketinin tahvil ve kredi borcu 30 milyar yuan seviyesine ulaştı.

Evergrande hisselerini 1.5 milyar dolara...