18 / 05 / 2024

Çin kimya tesisi

Çin kimya tesisi

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

TİKA'dan Pakistan'da evsizler için konaklama tesisi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) "Kimsesizler Evi" (Panahgah) Projesi'ne katılarak İslamabad'da ilk ücretsiz konaklama tesisinin temelini attı.

Gemont Rusya, Rusya’da kimya tesisi inşa edecek!

Türk kökenli uluslararası inşaat şirketi Gemont Rusya, Rusya’nın Nizhnekamsk şehrinde kimya tesisi inşa edecek. Proje 2022 yılında tamamlanacak...

Şahinbey Gerciğin Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Gerciğin Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Ulu Şirketler Grubu lojmanları otele dönüştürdü!

2013 yılında Atomstroyexport ile Akkuyu'da çalışanlar için lojman tesisi yapmak için imza atan Ulu Şirketler Grubu, ödeme yapılmaması sonrası 20 milyon dolarlık bir yatırımla lojmanları otele dönüştürdü.

2019 sonuna kadar 1.071 gölet ve sulama tesisi inşa edilecek!

Bakan Eroğlu, "Bin Günde Bin Gölet" projesinin tamamlandığını anımsatarak, şöyle devam etti: "Şimdi yeni bir hedef belirledik. 2019 sonuna kadar bin 71 gölet ve sulama tesisi daha inşa edeceğiz.

Meram Karadiğin Sosyal Tesisi ve Camii açıldı!

Meram ilçesi Karadiğin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal tesis ve cami düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin inşasında sona yaklaşıldığını belirtti.

Çin kimya tesisi Haberi

Çin kimya tesisi

Şinhua ajansının yerel kaynaklara dayandırarak verdiği haberde, patlamanın Luşui kasabasındaki Nuciang Dinşıng adlı tesiste meydana geldiği belirtildi. 


Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı...