29 / 04 / 2024

Çin mezar inşaatı

Çin mezar inşaatı

Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı. 

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Çin'de mezar inşaatın ortasında kaldı!

Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı. 

Kocaeli İSU'nun yeni binasının inşaat yeri değişti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek İSU'nun yeni hizmet binasının inşaat yeri 1 metre kaydırıldı. Alanda 5 lahit mezar bulundu.

Muğla Milas’ta inşaat kazında tarihi kalıntılar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde bir inşaatın temel kazısında tarihi oda mezar kalıntıları çıktı. Kazı alanında çalışma başlatıldı.

Kıbrıs Sahabe Türbesi yanındaki otel inşaatına tepki!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Kıbrıs'ın fethi için bölgeye giden İslam kumandanlarından Hazreti Ömer ve altı silah arkadaşının mezarının bulunduğu Hz. Ömer Türbesi’nin (Sahabe Türbesi) yanında devam eden kumarhaneli otel inşaatı toplumun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Muğla'da inşaat kazısında tarihi mezar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında tarihi mezar bulundu.

Bodrum'da inşaat çalışmasında tarihi mezar bulundu!

Bodrum'da inşaat çalışması başlamadan önce Bodrum Sualtı arkeoloji Müzesi yetkililerince sondaj kazısı yapıldığı ancak sondaj kazılarında her hangi bir tarihi buluntuya rastlanmayınca inşaat çalışmasının başladığı öğrenildi.

Samsun'da inşaat kazısından Roma mezarı çıktı!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde inşaat kazısı sırasında Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen mezar bulundu.

Samsun'da inşaat kazısında Roma mezarı bulundu!

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde inşaat kazısı sırasında Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen mezar bulundu. Kireç taşı ile kapatılmış kuyu şeklinde eski bir mezar bulunması üzerine çalışmalar durduruldu.

Gaziantep'teki cami inşaatında kaya mezarı bulundu!

Gaziantep'te merkez Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'nde cami inşaatı hafriyat çalışması sırasında Roma dönemine ait kaya mezarı ve dibek taşı bulundu.

Samsun'da inşaat kazısında tarihi mezar ortaya çıktı!

İlkadım ilçesindeki bir inşaatın temel kazısı sırasında tarihi mezar ortaya çıktı.Alınan bilgiye göre, ilçenin Karasamsun Mahallesi'nde, İsmail Aydın'a ait arsaya yapılacak binanın temel kazma çalışmaları sırasında bir kamyonun tekeri çukura düştü.

Samsun İlkadım'da inşaat temelinde tarihi mezar bulundu!

İlkadım ilçesindeki bir inşaatın temel kazısı sırasında tarihi mezar ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, ilçenin Karasamsun Mahallesi'nde, İsmail Aydın'a ait arsaya yapılacak binanın temel kazma çalışmaları sırasında bir kamyonun tekeri çukura düştü.

Çin mezar inşaatı Haberi

Çin mezar inşaatı

Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı.  Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Çin'de ölen kişinin ailesi izin vermediği için yıkılamayan mezar inşaatın içinde kaldı ve ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Çinli firma ortada kalan ve sahibini bir türlü ikna edemedği mezarı binanın içerisinde tutarak inşaata devam etti. Chang Zhinzyu, ailesinin büyüklerinin bulunduğu 4 mezar için verilen tazminatı düşük bulup bir türlü satış izni vermedi.

Bunun üzerine Çinli firma, mezarın o bölümü kare şeklinde kapatarak çalışmalarına devam etti. Mezarlığın tamamen kapanağına gören aile şirketle tekrar masaya oturdu. Zhinzyu, 4 tabutun kemikleriyle beraber başka bir mezarlığa taşınması konusunda anlaşmaya varıldı. Firma inatçı Çinliye mezar başına 128 dolar ödeyecek.