27 / 04 / 2024

çin turizmi

çin turizmi

Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Hongvay, Gaziantep B.B. Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti. Fatma Şahin, Gaziantep ile Çin arasındaki turizmi artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Çin'in turizm geliri 551 milyar dolara ulaştı!

Çin Ulusal Turizm İdaresinin açıklamasında, 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.

2013'te 97 milyon Çinli turist dünyayı gezdi!

Turizm Yeşil Raporu'na göre, son yıllarda Çin'de dış seyahatler çok hızlı arttı. 2000 yılında 10 milyon yolcu yurtdışına seyahat ederken, bu rakam 2013'te 97 milyon 300 bine ulaştı.

Çin'deki Hilal Gölü turizm merkezi haline geldi!

Çin'in Gansu bölgesine yakın konumda yer alan Hilal Gölü son zamanlarda turizmcilerin dikkatini çekmeye başladı...

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Turizm yatırımlarında inşaat hakkının süresi uzatıldı!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, 15 Mayıs 2008'den önce kesin tahsisi yapılmış turizm yatırımları için tahsis edildiği tarihte yürürlükteki yapılaşmaya esas inşaat hakkı, tahsis süresi sonuna kadar kullanılabilecek.

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırkyö'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yenilmez ve Yusuf Yenilmez ortaklığında kuruldu.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Yabancılara konut satışında sağlık turizmi önemli bir kanal!

JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, sağlık turizmi için gelen yabancılara konut satışının büyük bir avantaj olduğunu belirtti...

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Sağlık turizmi için gelenler, Residence’ları tercih ediyor!

Onkoloji, ortopedi gibi uzun dönemli sağlık tedavileri için ülkemize gelenler, ağırlıklı olarak residence’larda konaklamayı tercih ediyorlar.

çin turizmi Haberi

çin turizmi

Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Yu Hongyang ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti. Çin Halk Cumhuriyeti ile Gaziantep arasındaki dostluğu derinleştirmek istediklerini belirten Büyükelçi Hongyang, Gaziantep'te yapılabilecek olası işbirliği potansiyelini ortaya çıkarmak istediklerini söyledi.


Gaziantep'te restorasyonu yapılan 5 antik kent olduğunu vurgulayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Zeugma ve Yesemek Antik Kentleri Birleşmiş Milletler'in kültürel miras listesinde yerini aldığını kaydetti. Çin ile turizm ilişkisini artırmak istediklerini belirten Şahin, "Rum Kale, Karkamış ve Dülük Antik Kenti insanlık tarihi kadar eski olan ve her medeniyete ev sahipliği yapmış, bu topraklarda büyük bir kültürel hazine var. O yüzden bizim Çin ile Gaziantep arasındaki turizmi artırıcı çalışmaları da senkronize etmemiz gerekiyor. Bu yüksek potansiyeli karşılıklı kullanmamız gerektiğini...