03 / 05 / 2024

Çınarcık sahil projesi

Çınarcık sahil projesi

Yalova'nın turizm merkezi Çınarcık ilçesinde sahil dolgu projesi başladı. Yaklaşık 30 bin metrekare alanın doldurulacağı proje 2 yılda tamamlanacak.

Dört Mevsim Çınarcık projesi geliyor! 

Çınarcık Dört Mevsim projesinde, 5+1 konut tipinde toplam 16 villa yer alacak. Dört Mevsim projesi, Çınarcık Kocadere'de hayata geçiriliyor... 

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

Menderes Türel: Konyaaltı Sahil Projesi’ni biz yapacağız!

ANSİAD’ın konuğu olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada “İki ihalesine de katılım olmayan Konyaaltı Sahil Projesi’ni yapım ihalesine çıkarak biz gerçekleştireceğiz” dedi

Yalova Çınarcık Sahil Projesi 3.9 milyon TL'ye ihale edilecek!

Çınarcık Belediye Başkanlığı, Yalova Çınarcık Sahil Projesi'nin düzenleme işini 3 milyon 986 bin TL'ye ihale edecek. İhale 9 Mart günü gerçekleşecek.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahil Projesi yanıtı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'ya kazandırmak istediği Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili ATSO Başkanı Davut Çetin'in önerisine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den olumlu yanıt geldi.

Kumburgaz Sahil projesi düzenleme ihalesi 29 Kasım'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Kumburgaz Sahil Projesi düzenleme işini anroşman yapılması karşılığında ihale edecek. İhalesi 29 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Şile’de Örnek Köy Projesi başlatıldı!

Şile’nin tarihi ve kentsel dokusunu koruma altına almak için Örnek Köy Projesi başlatıldı. Örnek köy projesi ilk etapta Akçakese Köyü'nde uygulanacak.

Yalova Çınarcık İskelesi imar değişikliği askıya çıktı!

Çınarcık Feribot ve Deniz Otobüs uygulama imar planı değişikliği Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden otuz gün süre ile askıya çıkarıldı.

Adana Büyük Sanayi Projesi için başvuru başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, AESOB ile ATO işbirliğiyle oluşturulan, Büyük Sanayi Projesi'ne dahil olmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

Çınarcık sahil projesi Haberi

Çınarcık sahil projesi

İstanbul'un hafriyatı 

Yalova'nın turizm merkezi Çmarcık ilçesinde sahil dolgu projesi başladı. Yaklaşık 30 bin metrekare alanın doldurulacağı proje 2 yılda tamamlanacak. Ancak kafalar karışık. Yerel halk bu projenin tam bir çevre katliamına neden olduğunu savunuyor. Özellikle hiçbir hazırlık yapılmadan İstanbul'daki inşaatlardan çıkarak bu bölgeye rastgele dökülen dolgular kafalardaki soru işaretini bir kat daha artırıyor. 



Dolgu davalık oldu 

Halkın tepkisine ise henüz kulak veren yok. Hasan Baba Tarih ve Tabiat Varlıklar mı Koruma Derneği Başkanı Orhan Öztürk, gelişmeleri yakından takip eden duyarlı bir vatandaş. Çevreye verilen bu zararın önüne geçmek için Cumhuriyet Başsavcılığına, Yalova H Şehircilik Müdürlüğü'ne, Çmarcık Belediyesi'ne, Sahil Güvenlik'e dahi başvurduklarını belirten Öztürk, "Bu müracaatlara rağmen dolgu devam ediyor" dedi. 



'Denize giremiyoruz' 

Şikayetlerden sonra gemilerle yapılan ve 5 ay devam eden dolgunun iki...