03 / 05 / 2024

Çınarcık sahili projesi

Çınarcık sahili projesi

Yalova'nın turizm merkezi Çınarcık ilçesinde sahil dolgu projesi başladı. Yaklaşık 30 bin metrekare alanın doldurulacağı proje 2 yılda tamamlanacak.

Dört Mevsim Çınarcık projesi geliyor! 

Çınarcık Dört Mevsim projesinde, 5+1 konut tipinde toplam 16 villa yer alacak. Dört Mevsim projesi, Çınarcık Kocadere'de hayata geçiriliyor... 

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

12 soruda Nidapark Küçükyalı projesi!

Nidapark Küçükyalı projesi Emlak Konut güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Küçükyalı bölgesinde hayata geçiriliyor. 12 soruda Nidapark Küçükyalı projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi için ön talepler alınıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 436 konut olarak hayata geçiriliyor...

Antalya Serik Pınarcık yolu yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Pınarcık Yolu'nu yeniliyor.

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Samsun Lojistik Köy Projesi 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Uluslararası bir lojistik merkezi olmaya aday olan Samsun Lojistik Köy Projesi ile 3 bin kişiye iş imkanı tanınacak. 5 kamu kurumunun ortaklığında yapılan projenin 45 milyon avro bütçesi bulunuyor.

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Yalova Çınarcık Sahil Projesi 3.9 milyon TL'ye ihale edilecek!

Çınarcık Belediye Başkanlığı, Yalova Çınarcık Sahil Projesi'nin düzenleme işini 3 milyon 986 bin TL'ye ihale edecek. İhale 9 Mart günü gerçekleşecek.

2017 Zekeriyaköy Köy projesi kampanyası!

Emlak Konut GYO'nun kampanyasına katılan Zekeriyaköy Köy projesi 1.167 adet ev ve 26 bin metrekare çarşı alanından meydana geliyor. İşte 2017 Zekeriyaköy Köy projesi kampanyası...

Çınarcık sahili projesi Haberi

Çınarcık sahili projesi

İstanbul'un hafriyatı 

Yalova'nın turizm merkezi Çmarcık ilçesinde sahil dolgu projesi başladı. Yaklaşık 30 bin metrekare alanın doldurulacağı proje 2 yılda tamamlanacak. Ancak kafalar karışık. Yerel halk bu projenin tam bir çevre katliamına neden olduğunu savunuyor. Özellikle hiçbir hazırlık yapılmadan İstanbul'daki inşaatlardan çıkarak bu bölgeye rastgele dökülen dolgular kafalardaki soru işaretini bir kat daha artırıyor. 



Dolgu davalık oldu 

Halkın tepkisine ise henüz kulak veren yok. Hasan Baba Tarih ve Tabiat Varlıklar mı Koruma Derneği Başkanı Orhan Öztürk, gelişmeleri yakından takip eden duyarlı bir vatandaş. Çevreye verilen bu zararın önüne geçmek için Cumhuriyet Başsavcılığına, Yalova H Şehircilik Müdürlüğü'ne, Çmarcık Belediyesi'ne, Sahil Güvenlik'e dahi başvurduklarını belirten Öztürk, "Bu müracaatlara rağmen dolgu devam ediyor" dedi. 



'Denize giremiyoruz' 

Şikayetlerden sonra gemilerle yapılan ve 5 ay devam eden dolgunun iki...