05 / 05 / 2024

Çınarlıkent 2 fiyat

Çınarlıkent 2 fiyat

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş.’nin Derince Çınarlı Mahallesi’nde yaptırdığı Çınarlıkent 2'nci Etap sitesinde bulunan 144 dairenin satış işlemlerine pazartesi başlanıyor.

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Insomniac Games aracılığı ile geliştirilen Marvel’s Spider-Man 2, geçtiğimiz haftalarda yapılan PlayStation Showcases etkinliğinde bir oynanış videosu ile heyecan oluşturdu. Bugün ise oyunun Türkiye satış fiyatı tespit edildi. İşte Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı.

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

Narlı Bahçe Evleri 0,69 faiz 180 ay vade fırsatıyla! Bu yıl hemen taşının

Narlı Bahçe Evleri Projesi'nde ''2 Milyon 500 TL bizden'' kampanyası başladı. 0,69 faiz oranı ile 180 ay vadeye kadar yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Peki Narlı Bahçe daire fiyatları ne kadar? İşte Narlı Bahçe fiyat listesi...

Tecno Pova Neo 2 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Tecno Pova Neo 2 fiyat performans cihazları arasında en çok tutulan ürünlerde en başta gelen Tecno Pova Neo 2 uygun fiyatlarla haberimizde bulabilirsiniz. Peki Tecno Pova Neo 2en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Hayalleri süsleyen robot süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  10 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknolojinin ilerlemesiyle elektronik ürünlerde de hayatı kolaylaştıran çeşit sayısı çoğalıyor. Bu haberimizin konuğu ev hanımlarının hayallerini süsleyen bir ürün var. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2. Peki Xiaomi Mi Robot Vacum Mop Pro 2 fiyatı ne kadar?

Carrefour'dan 2023 indirimi! Tecno Pova Neo 2'de 2023'ün ilk kampanyası... 3 Ocak fiyat listesi

Tecno Pova Neo 2 Carrefour farkıyla geliyor. Yeni yıla kampanyalarla giren Carrefor, Tecno Pova Neo 2'ye CarrefourSA Kart'a özel  yüzde 9 indirim hakkı sunuyor. Peki Tecno Pova Neo 2 fiyatı ne kadar?

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi! 300 bin TL peşinatla!

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Özak Göktürk 2 fiyat listesi!

Özak Göktürk 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yer alıyor. 

Özak GYO Göktürk 2 fiyat!

Özak GYO Göktürk 2 fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Özak GYO Göktürk 2 fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hava Kent Sancaktepe güncel fiyat listesi!

Hava Kent Sancaktepe fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Çınarlıkent 2 fiyat Haberi

Çınarlıkent 2 fiyat



Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş.’nin Derince Çınarlı Mahallesi’nde yaptırdığı Çınarlıkent 2'nci Etap sitesinde bulunan 144 dairenin satış işlemlerine pazartesi başlanıyor.


130 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Çınarlıkent 2'nci Etap sitesinde 5 blokta, farklı büyüklüklerde (2+2), (3+1) tipi 144 lüks konut inşa edildi. Pazartesinden itibaren, 130 bin TL başlangıç fiyatı ile konutların satışı yapılacak. Alıcılar, Kent Konut ofisinde istedikleri daireyi kendileri seçecekler. Konut satın alanlar, daire bedelinin yüzde 25’ini peşin ödeyecek, yüzde 75’i için anlaşmalı bankadan kredi kullanabilecekler. 


ÇOK GÜZEL BİR SİTE

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut’un Derince Çınarlı Mahallesi’nde yaptırdığı Çınarlıkent 2 konutları, 5 blokta 144 daireden oluşuyor. Anahtar teslimi satış yapılacak. Sitede güvenlik, çocuk oyun alanları, oturma grupları, açık otoparklar, su deposu, mescit ve sosyal tesis alanı var. 


Özgür...