14 / 05 / 2024

çinçin mahallesi spor tesisi

çinçin mahallesi spor tesisi

Gecekonduları temizlenen, yolları acılan Cincin'de Altındağ Belediyesinin yaptığı tesislerin de hizmete girmesi ile bambaşka bir görüntü ortaya çıktı. Bölge, Baskent'in tam ortasında bir cazibe merkezine dönüştü.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

O ilde 5 adet satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Akçin Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen diğer detaylar...

Afyonkarahisar Merkez'de 16.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Akçin Mahallesi 477 Ada 4 parselde yer alan gayrimenkulü 16 milyon 578 bin 786 TL'ye satıyor...

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Sultanbeyli Gazi Mahallesi spor tesisi alanı 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Gazi Mahallesi, spor tesis alanına ilişkin kreş ( Plan Notu ) 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Pendik'in 20. spor kompleksinin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği 20. spor kompleksinin temelini attı

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Ordu Turnasuyu Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşası devam eden iki adet nizami futbol sahası ve spor tesisini inceledi.

çinçin mahallesi spor tesisi Haberi

çinçin mahallesi spor tesisi

Gecekonduları temizlenen, yolları acılan Çinçin'de Altındağ Belediyesinin yaptığı tesislerin de hizmete girmesi ile bambaşka bir görüntü ortaya çıktı. Bölge, Başkent'in tam ortasında bir cazibe merkezine dönüştü. 


ALTINDAĞ'IN her mahallesine hizmet götüren, fiziki yapıyı olduğu kadar sosyal ve kültürel Jt yapıyı da değiştirmek için büyük projeleri hayata geçiren Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana Ankara'nın Teksas'ı olarak bilinen Çinçin Mahallesi'nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi. 


Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesinin yaptığı tesislerin de hizmete girmesi ile bambaşka bir görüntü ortaya çıktı. Çinçin, Başkent'in tam ortasında bir cazibe merkezine dönüştü. 


Çinçin'de 2005 yılı tam anlamıyla bir "kırılma noktası" oldu. Altındağ Belediyesi tarafından 2005 yılında başlayan "Kentsel Dönüşüm Projeleri"nin ilk rotası olan Çinçinde, hem fiziki hem de sosyal alanda çok büyük bir değişim yaşandı....