29 / 07 / 2024

Çinde yeni konut fiyatlarında artış

Çinde yeni konut fiyatlarında artış

Çin’de yeni konutlar için fiyat artışları Ekim’de hızlandı. CRIC ve CREIS tarafından yapılan 2 ayrı araştırmaya göre Çin’in büyük kentlerinde fiyatlar Ekim ayında geçen yılın aynı dönemine göre güçlü artış gösterdi.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Çin'de yeni konut fiyatları Nisan'da yüzde 0.62 arttı!

Çin’de yeni konut fiyatları aylık bazda değerlendirildiğinde yüzde 0.62 artış göstererek Nisan'da yüzde 0.62 arttı.

TOKİ'den Kayabaşı'nda yeni konut hamlesi! 1.500 konut yolda!

TOKİ tarafından geçtiğimiz aylarda kurayla satışa çıkarılan 1.892 adet konuta 39 bini aşkın talep gelince, TOKİ yeni konut hamlesi başlattı. TOKİ Kayabaşı'nda şimdi de 1.500 konutu satışa çıkaracak. Projenin başvuruları 6 ay içinde başlayacak. 

Esenler'e TOKİ işbirliğinde 1.300 yeni konut geliyor!

Esenler'de kentsel dönüşüm hız kesmeden devam ediyor. Esenler'e TOKİ işbirliğinde 1.300 yeni konut inşa edilecek.

Şırnak'a 6 bin yeni konut yapılacak!

Esnafın sorunlarını dinleyen Şırnak Valisi Su:"Bir yıl içinde modern bir Şırnak inşa edilmiş olacak. 6 bin yeni konut yapacağız." dedi.

Çin'de yeni konut satışları yüzde 64 arttı!

Çin'de bu yılın ilk çeyreğinde 2015'e göre yüzde 58'lik bir kredi genişlemesi yaşandı. Kredi genişlemesi sayesinde altyapı yatırımları ve inşaat sektörü canlandı. Çin'de yeni konut satışları son bir yıl içinde yüzde 64 arttı.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

Çin'de yeni konut fiyatları yüzde 0,2 arttı!

Çin'de bugün açıklanan verilere göre, ülkenin 70 büyük kentinde yeni konut fiyatları aylık yüzde 0,2 arttı. Böylece ülkede yeni konut fiyatları, arka arkaya beşinci ayda da yükselişini sürdürdü.

Yeni konut fiyatları bir yılda 8.35 arttı!

REIDIN Gayrimenkul ve Gayıimenkul Yatırını Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan 'Yeni konut Fiyat Endeksi'ne göre yeni konut fiyatlarında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8.35 artış meydana geldi.

Eylülde yeni konut fiyatları artış yaşandı!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de artış gösterdi!

"REIDIN-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Bölgede TOKİ ile belediyenin çalışmalara başladığını kaydeden Erkoç, "Bu mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor." dedi.

Çinde yeni konut fiyatlarında artış Haberi

Çinde yeni konut fiyatlarında artış

Çin’de yeni konutlar için fiyat artışları Ekim’de hızlandı. CRIC ve CREIS tarafından yapılan 2 ayrı araştırmaya göre Çin’in büyük kentlerinde fiyatlar Ekim ayında geçen yılın aynı dönemine göre güçlü artış gösterdi.


CRIC’nin 288 kentten derlediği verilerine göre konut fiyatları Ekim ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,4 arttı. Ekim’de fiyatlar bir önceki aya göre ise yüzde 0,3 yükseldi. Eylül ayında fiyatlar bir önceki aya göre yüzde 0,5 artmıştı.


CREIS’in 100 kentten derlediği verilere göre ise Ekim’de fiyatlar geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,1...