24 / 07 / 2024

Çine Belediyesi toki evleri

Çine Belediyesi toki evleri

Enver Salih Dinçer "Çine Belediyesi olarak 2009 yerel seçimlerinden sonra dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olabilmeleri için bir proje geliştirdik"

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Çine Belediyesi'nden 5 milyon 500 bin TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Çine Belediye Başkanlığı'na ait olan tarla ve zeytinlik niteliğinde olan 3 arsa 5 milyon 500 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Çine Belediyesi TOKİ'ye alternatif oldu!

Enver Salih Dinçer "Çine Belediyesi olarak 2009 yerel seçimlerinden sonra dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olabilmeleri için bir proje geliştirdik"

Torbalı Belediyesi TOKİ'yle arsa takası yaptı!

İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi'nin yer aldığı 21 bin 310 metrekarelik yer TOKİ tarafından Torbalı Belediyesi'ne arsa karşılığı takas edildi.

Melikgazi Belediyesi TOKİ bölgesinde spor salonu yaptı!

MELİKGAZİ Belediyesi, Mimarsinan Demokrasi Mahallesi TOKİ bölgesinde çok amaçlı spor salonu yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun, bundan böyle hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Kocaeli Belediyesi kamulaştırdığı alanları TOKİ'ye satacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sepetçi ve Sekbanlı bölgesinde kamulaştırdığı alanları daha yüksek bir bedelle TOKİ'ye satmaya hazırlanıyor.

Çine Spor ve Sosyal Tesisleri törenle açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine'de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.

Aydın Çine'de spor alanı ve sosyal tesisler hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine’de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.

Aydın Çine Sosyal ve Spor Tesisleri açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine’de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.

Çine Belediyesi toki evleri Haberi

Çine Belediyesi toki evleri


Aydın'a bağlı Çine İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in en büyük isteği, ilçesini tarım ve hayvancılıkla ayağa kaldırmak. Dinçer, büyükşehir belediye yasasından epey şikayetçi. “Hiçbir yetkimiz kalmadı, ilçede daire amiri konumuna düştük“ diyor


Çine’yi ve sizi tanıyabilir miyiz?     

2009 seçimlerinde belediye meclis üyesi ardından belediye başkan yardımcısı oldum. 2011’deki milletvekili seçimlerinde belediye başkanımız milletvekilliğine adaylığını koydu.

2011’de belediye meclisi üyesi içinden seçilerek göreve başladım.

2 yıl görev yaptım. 2014 seçimlerinde adaylığımı koydum ve seçildim. Halk tarafından seçilerek yaptığım ilk görevim. 5 yıldan beri sürdürüyorum.


Çine nasıl bir yerdir?   

Tarım ve hayvancılıkla geçinir. Bunlar esas kaynaklarımız. ‘Feldspat’ madeni bu bölgede çıkıyor ve Kütahya’ya gidiyor. Bu madde porselenin ham maddesi.

Burada ulusal şirketlerin seramik üreten firmaları var. Hayvancılığın en çok yapıldığı yerlerden biriyiz. Tarımda...