07 / 05 / 2024

Çini ziyaret eden yabancı sayısı

Çini ziyaret eden yabancı sayısı

Çin Ulusal Turizm İdaresinin açıklamasında, 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.

Ayasofya Camii'ne biletli ziyaret uygulamasına başlandı...

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne ibadet için gelenler ile camiyi turistik amaçlı ziyaret eden yabancıların girişlerini ayıran yeni uygulamaya başlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısı 10 ayda 44 milyonu aştı!

Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısı 10 ayda 44 milyonu aştı. Turist sayısı geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 11,58 artış gösterdi.

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

Et fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Uzmanlar fiyatların neden yükseldiğini açıkladı

Gıda enflasyonunda dünyadaki sıralamada beşinci olan Türkiye'de kırmızı et ücretleri uzmanların açıklamasına göre yükselişini sürdürecek. Karkas et maliyetinin son 1 senede yüzde 140'a yakın yükseldiğini ifade eden üreticiler zor durumda kaldıklarını açıkladı.

Euro'yu tahtından eden dolar, sterline de acımadı! Dolarda son durak neresi!

Dolarda sular durulmuyor. Fed’in yaptığı her açıklama sonrası yeni bir rekora koşan doların geleceğini merak eden yatırımcılar için doların güncel durumunu ve analistlerin tahminlerini bir araya getirdik. İşte, bu hafta olan gelişmeler ve güncel dolar kuru…

Elazığ'da 15 bin deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Elazığ'da deprem konutlarını ziyaret eden Elazığ Valisi, Erkaya Yırık 21 bin deprem konuttan 15 bininin bittiğini dile getirdi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini iddia eden gruptan açıklama!

İzmir'de hayata geçirilen Emlak Bankası konutlarında yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini öne sürdü...

CHP'den esnafın kira borcuna yönelik öneri!

Manisa'da esnafı ziyaret eden CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, pandemi süresi boyunca esnafın kira borçlarının ertelenmesi gerektiğini dile getirdi.

Kentsel dönüşüm ile çöküntü alanları ihya edilecek!

Yeşilay Haftası dolayısıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları ile çöküntü alanlarının ihya edildiğini dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

İzmir Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü!

Seçim çalışmalarını kapsamında Karabağlar Limontepe semtindeki Aksaray Sofular Derneğini ziyaret eden AK Parti Karabağlar Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü verdi. 

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Kadir Albayrak'tan Mimarlar Odası'na ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TMMOB Mimarlar Odası Tekirdağ Temsilciliğini ziyaret etti.

Çini ziyaret eden yabancı sayısı Haberi

Çini ziyaret eden yabancı sayısı

Çinde geçen yıl 3 milyar 600 milyon yurt içi seyahati yapılırken 2013 yılına oranla geçen yıl yüzde 10,2'lik artış olduğu kaydedildi. Çin'i ziyaret eden yabancı sayısında da geçen yıl yüzde 10,2 artış görüldüğü ve elde edilen gelirin yaklaşık 57 milyar dolara ulaştığı açıklandı. Diğer yandan, ülkeden yurt dışına yapılan seyahatlerin geçen yıl ilk kez 100 milyonu geçtiği aktarılmıştı. 


Yeni...