08 / 05 / 2024

çinin en büyük futbol kulübü

çinin en büyük futbol kulübü

Çin’in en büyük kulübü Guangzhou Evergrande sadece yeşil sahadaki başarılarıyla değil tesisleriyle de dikkat çekiyor. Bu devasa tesisin içinde Pele, Bobby Moore ve Socrates gibi efsanelerin heykelleri bulunuyor.

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

Erkan Temiz: Ordu'nun en büyük eksikliği nazım imar planı!

Ordu'nun en büyük eksikliğinin nazım imar planı olduğunu söyleyen Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, Ordu’nun büyükşehir yapılmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen nazım imar planının halen yapılmadığını belirtti.

Orta Asya'nın en büyük camisi Bişkek'te inşa ediliyor!

Türkiye Diyanet Vakfı'nca Bişkek'te yaptırılan ve aynı anda 6 bin kişinin ibadet etmesine imkan veren cami, Orta Asya’nın en büyük camisi olacak.

Ozan Balaban: Yüksek faiz bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri!

Emaar’ın Bölge CEO’su Ozan Balaban, yüksek faizin bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri olduğunu belirtti. Ozan Balaban,konutların metrekaresinin 5385 dolardan satıldığı Emaar Square projesinde 700 dairenin yüzde 78’inin satıldığını belirtti.

Suriye'nin en büyük konteyner kenti tamamlanmak üzere!

İHH öncülüğünde Halep'e bağlı Azez kentine yapılan konteyner kent, tamamlanma aşamasına geldi. Yaklaşık 7 bin kişinin barınacağı kampın, Suriye'nin ''en büyük'' konteyner kenti olacağı belirtildi.

Kültür turlarında en büyük ilgiyi Karadeniz görüyor!

Türkiye’de yılda 350 bin kişinin katıldığı kültür turları son yıllarda altın çağını yaşıyor. Binlerce kişi Türkiye’nin dört bir yanını karış karış gezerken, en büyük ilgiyi Karadeniz görüyor...

Teknosa'nın İstanbul Anadolu Yakası’ndaki en büyük mağazası açıldı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin parlayan yıldızı Teknosa, İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük mağazasını Maltepe Park AVM’de açtı. Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman'ın konuşmasıyla açılış töreni başladı...

Dubai'de dünyanın en büyük AVM'si Mall of the World açılacak!

Dubai'de dünyanın en büyük alışveriş merkezi Mall of the World açılacak. Alışveriş merkezine senede 80 milyon ziyaretçinin ulaşması hedefleniyor...

En büyük ATM üreticisi Diebold, Altus'u almak istiyor!

10 yılda 3 kat büyüyen ATM sayısı, dünya devi Diebold'un ilgisini çekti. 2009'da Türkiye'ye şube açarak giren dünyanın en büyük ATM üreticisi Diebold, Türk şirketi Altus'u almak için masaya oturdu

Aydın’a Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi yapılıyor!

Aydın Müftüsü Kocaoğul: "Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak"

Ankara’ya Türkiye’nin en büyük bilim merkezi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Altunbaşak, Türkiye’nin en büyük bilim merkezini Ankara’da kurmak için ön protokol imzaladı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Bomonti'nin en büyük projesini yapacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ağaoğlu’nun Bomonti’de Net Holding’ten aldığı arsayı 6 ay önce satın aldı ve yanındaki arsayla birleştirerek bölgenin en büyük arsasının sahibi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa edecek!

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa etmek için yaklaşık 10 milyon dolar harcayacak

çinin en büyük futbol kulübü Haberi

çinin en büyük futbol kulübü

Transfer döneminin en hızlı takımlarından olan kulübün, yaklaşık 300 dönüm arazi üzerine kurduğu ve 11 ayda yapılan tesisler adeta göz kamaştırıyor. 



Real Madrid ile yapılan ortaklık anlaşmasıyla birlikte faaliyete geçen ve 160 milyon Euro’ya mal olan devasa tesislerin içinde 80 futbol sahası, teknolojinin son imkanları da genç futbolcu adaylarının hizmetine sunulmuş durumda. 



Oyuncular da tamamen İspanyol hocalara emanet. Okulda 9-16 yaş arasında 3 binden fazla çocuk eğitim görüyor.


Bu devasa tesisin içinde ayrıca Pele, Bobby Moore ve Socrates gibi efsanelerin heykelleri...