24 / 07 / 2024

Çinliler emlak

Çinliler emlak

Çinliler başta Avustralya olmak üzere, Malezya, Yeni Zelanda ve Kanada'da gayrimenkul satın alarak yabancı ülkelerde yatırım yapma ve oturum almak için çabalıyor.

Çinliler ipotekli konut kredilerini ödemeyi reddediyor! Ülkede emlak krizi büyüyor! 

Çinlilerin ipotekli konut kredilerini ödemeyi reddetmesiyle başlayan boykot, ülkedeki emlak krizinin derinleşme tedirginliğini yarattı. İşte Çin'in konut piyasasındaki son durum...

Çinliler'den gayrimenkul sektörüne ahlaksız teklif!

Çinlilerin İstanbul ve Türkiye istilası başlıyor. Çinliler ahlaksız tekliflerle inşaat ve emlak şirketlerinin kapısını çalıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci yazıyor...

Çinliler emlak piyasalarını uçurdu!

Çinliler başta Avustralya olmak üzere, Malezya, Yeni Zelanda ve Kanada'da gayrimenkul satın alarak yabancı ülkelerde yatırım yapma ve oturum almak için çabalıyor.

Çinliler Kaliforniya'dan gayrimenkul satın alıyor!

ABD'NİN batı sahillerinin yeni emlak zenginleri Çinliler. Kaliforniya'nın Irvine kentinde emlak şirketi Re/max'tan bir yetkili ellerinde 5 bin konuta olan talebin çoğunlukla Çin'den telefon eden müşterilerden geldiğini söylüyor...

Polat Alemdar emlak zengini çıktı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz diziden kazandığı paraları emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Çinliler emlak Haberi

Çinliler emlak

South China Morning News gazetesinde yer alan habere göre, özellikle maddi gücü olan orta sınıf Çinliler, ülkedeki yaşam kalitesinin giderek bozulması, ülkenin siyasi ortamının giderek otoriterleşmesi, hava kirliliği, ulusal gıda güvenliği ve aşı skandalları gibi sebeplerle yurtdışında kendilerine gelecek arıyor. Gazete, ülkede giderek artan sermaye kontrollerinin vatandaşların paralarını yabancı ülkelere aktarmaya çalıştıklarına dikkat çekti.

50 bin dolara kadar izin veriyor


Çin hükümeti hala kişi başına sadece 50 bin dolara kadar döviz alımına izin veriyor. Bu miktarın üzerindeki talepler için de özel onay gerekiyor. Hükümet ayrıca yurtdışında Çin bankalarını kullanarak kişi başına senelik sadece 100 bin Yuan (14 bin 400 dolar) çekilmesine izin veriyor.

Avustralya ve Yeni Zelanda'da ev fiyatları arttı


Çin vatandaşlarının Avustralya’da gayrimenkul satışına olan taleplerindeki artış sebebiyle Avustralya, yabancıların ülkede yatırım...