04 / 05 / 2024

CinnaGen İlaç çerkezköy

CinnaGen İlaç çerkezköy

CinnaGen İlaç CEO’su Ferhat Farşi, Türkiye’de yakında yeni fabrika yatırımı daha planladıklarını açıkladı... 

Çerkezköy'e 2 yeni otopark yapılacak!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Kentte iki yeni otopark yapımı için de onay çıktı. İşte ayrıntılar...

Çerkezköy'e katlı otopark geliyor!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ikinci oturumu yapıldı. Toplantıda Şelaleli Park’ın olduğu bölgeye iki katlı yer altı otoparkı ve Akbank’ın arkasındaki alana ise katlı otopark yapılabilmesi için hazırlanan plan tadilatı talebi oy birliği ile kab

Muğla Büyükşehir’den kırsala 25 milyonluk yatırım!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 2015 yılında 25 milyon TL yatırımla kırsal mahallelerde 415 kilometre asfalt kaplama çalışmasını tamamladı.

Tekirdağ’de Çerkezköy şehitlik alanı genişletiliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan şehitlik alanını genişletme çalışmaları başladı. Çerkezköy Belediyesi, İstasyon Mezarlığı’ndaki şehitlik alanının genişletilmesi ve modernize edilmesi amacıyla çalışmalara başladı.

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Toplam 320 adet daireden meydana gelen Çerkezköy Velia Port'ta yatırımcıya özel kiracı veya yüzde 25 pirim garantisi sağlanıyor. Peki, Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Altınyıldız, Çerkezköy'de fabrika ve arsasını alacak!

Boyner Perakende'ye bağlı şirketlerden Altınyıldız, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika binalarıyla, yaklaşık 125 dönüm açık alanı içeren arsayı, Akkök Grubu'na bağlı Akiş GYO'dan satın alacak.

Akiş GYO Çerkezköy'deki gayrimenkulünü sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ'da bulunan gayrimenkul satışı ile ilgili KAP'a açıklama yaptu. Akiş, Çerkezköy İlçesi, Fevzi Paşa Mahallesi, Çerkezköy OSB'de bulunan gayrimenkulü Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş.'ye sattı.

Muğla Büyükşehir İkmal Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Muğla Makine ve İkmal Hizmet Binası’nın temeli Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde 21 bin 537 metrekare alan içerisinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı temel atma töreni ile gerçekleştirildi.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Martı GYO Çerkezköy'deki arsalara ait değerleme raporunu yayımladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Martı GYO Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi' ne ait değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin toplantısında imar konuşuldu!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı toplantısının ilk oturumu Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda imar planları görüşüldü.

CinnaGen İlaç çerkezköy Haberi

CinnaGen İlaç çerkezköy

Temelleri 1994 yılında atılan ve 25 yılda MENA Bölgesi’nin en büyük biyoteknolojik ilaç üreticisi haline gelen CinnaGen, 2016 yılında Türk ilaç endüstrisine de adım attı. Şirket, Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde biyoteknoloji alanında AR-GE merkezi ve üretim tesisini hayata geçirdi. 30 milyon dolarlık fiziki bir yatırım ve ürünlerin teknoloji transferi ile birlikte know-how’ı da dahil ilk etapta toplamda 100 milyon dolarlık yatırım yapıldı.

Şimdi ise Türkiye’de ikinci fabrikayı kurmak için kollar sıvanmış durumda. Bu yatırım ile CinnaGen İlaç, global bir oyuncu ve devamında dünyanın ilk 10 biyoteknolojik ilaç üreticisinden biri olmayı hedefliyor. Fabrikanın faaliyete girmesiyle ilk etapta 150 milyon dolarlık biyoteknolojik ilaç ithalatının duracağını söyleyen CinnaGen İlaç CEO’su Ferhat Farşi, şunları anlatıyor: “Türkiye şu an katma değeri yüksek olan ilaçları...