20 / 05 / 2024

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Refik Yavuz Kalkavan imzasıyla kuruldu.

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Refik Yavuz Kalkavan imzasıyla kuruldu.

Landlords Arsa ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Landlords Arsa ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tebernüş Paşa Kireçci, Kadir Kurtuluş, Cem Demirayak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Şişli'de kuruldu.

Konbay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konbay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Gültekin ve Öner Artıç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Y.Havuz Sokak'ta kuruldu.

Atlas Yapı Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Yapı Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Necati Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emine Serab Tekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 28 Ekim'de Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Zirve Yapılar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Yapılar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tülay Arslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1998 Sokak'ta kuruldu.

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Otel Şubesi, Mustafa Döğme Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon 320 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.

Arus Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arus Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Kaya tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Şubat'ta Esenyurt, Hayrettin Paşa Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Erk City Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk City Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İlker Erkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de Beyoğlu, Kemal Mustafa Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Araf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Araf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Meltem Demir tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi'nde kuruldu

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arif Karaca, Mehmet Akdeniz, Muzaffer Karaca, Rahmi Karaca, Sami Karaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi'nde kuruldu

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Refik Yavuz Kalkavan imzasıyla kuruldu. 


Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler,marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler, apart otel, motel, kamping ve turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, inşa edebilir, işletebilir ;arsalar, araziler ve her türlü taşınmazın alımını, satımını, pazarlamasını, işletmesini ve ticaretini yapabilir, devir alabilir,devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir. Ayrıca ; Yurt içinde ve yurt dışında turistik tesisler, toplu konutlar, mesken inşa etmek, tatil köyü, otel, motel,   kamp, kampingler, plaj büfe, mokamplar, termal,turistik eğlence  yerleri, lokanta,gazino, restoran gibi her nevi turistik tesisler  açmak, tesis etmek, işletmek, kiralamak, yurtiçi ve yurt dışı yerli ve yabancı sermayeli gerçek...