19 / 05 / 2024

Çıra Konaklama adres

Çıra Konaklama adres

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  5 milyon TL  sermaye bedeli ile Gökhan Çıra tarafından kuruldu.

İBB deprem bölgesi için seferber oldu! Hangi yardımlarda bulundu? Neler yapacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketi üzerine bölgedeki vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak amacıyla seferber oldu. İBB mobil fırın, tuvalet ve duş kabinlerinin yanı sıra konaklama için de bölgeye 2 İDO gemisi gönderecek.

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

En ucuz iPhone 13 nerede satılıyor? İşte ilk 5 adres! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’den çok rağbet gören Apple telefonlarından olan iPhone 13’ün fiyatları her dakika araştırılıyor. Peki en ucuz iPhone 13 nerede satılıyor. İşte ilk beş adres…

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  5 milyon TL  sermaye bedeli ile Gökhan Çıra tarafından kuruldu.

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

Sinop'ta konaklama tesislerinin sayısı artırılacak!

Doğal güzelliğinin yanı sıra tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de yıldızı parlayan Sinop'ta konaklama tesislerinin sayısının artırılması hedefleniyor.

Diva İnşaat Goldiva Familya adres!

Diva İnşaat Goldiva Familya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 328 konutun yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. 

Adres Koru Evleri'nde 48 ay 0 faiz!

Bayraktar İnşaat imzası taşıyan Samandıra Adres Koru 2018 güncel daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor..

Öğrencilerin konaklama alanlarında yeni dönem başlıyor!

6 Mayıs'ta Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmeliğe göre, öğrencilere konaklama adına hizmet verecek işletmelerin yanı sıra ev sahipleri de il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinden ruhsat almak zorunda...

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Adres Koru Evleri satış fiyatları 2017!

Sancaktepe Adres Koru Evleri projesi 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunuyor. İşte Adres Koru Evleri satış fiyatları 2017...

Brooklyn Park adres bilgileri!

Brooklyn Park adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy Fikirtepe, Mandıra Caddesi üzerinde yükseliyor. Teslim tarihi Ocak 2017 olarak belirlenen projede daire fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Çıra Konaklama adres Haberi

Çıra Konaklama adres

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  5 milyon TL  sermaye bedeli ile Gökhan Çıra tarafından kuruldu.

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi konusu:
a.Şirket yerli ve yabancı turistler için konaklama hizmeti verebilir.Konaklama ve seyahat hizmetleri, konaklama tesisleri, konukların karşılanması, konuk ihtiyaçları ve kayıtları, kat hizmetleri, konuk hizmetleri,tur programları, transfer işlemleri ve konukların karşılanması, yer ayırtma, konaklama işletmeleri ve rezervasyon faaliyetleri hizmetleri sunabilir.Villa,tatil köyleri,taş ev,ahşap ev,bungalov,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler kurabilir,kiralayabilir,satın alabilir,satabilir. b.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri,restaurantlar, eğlence yerleri kurabilir, işletebilir, işletmeye verebilir, bu yerleri satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir.Bayilik,mümessillik verebilir veya alabilir. c.Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.Öğrenci ve personel taşımacılığı...