19 / 05 / 2024

Çıra Konaklama iletişim

Çıra Konaklama iletişim

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  5 milyon TL  sermaye bedeli ile Gökhan Çıra tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim!

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim için 0216 600 10 00 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanacak olan projede toplam 1.037 adet konut bulunuyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra iletişim bilgileri!

Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığıyla yükselen proje 2+1 dubleks fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Bizimtepe Aydos Samandıra iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Bizimtepe Aydos Samandıra iletişim!

Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığıyla yükselen projede toplam 1.037 adet daire ve ticari birim bulunuyor. Bizimtepe Aydos Samandıra iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi.

Samandıra Bizimtepe Aydos iletişim!

Samandıra Bizimtepe Aydos iletişim için 0216 600 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vakıf GYO-Halk GYO imzası ile yükselecek proje 13 katlı 17 bloktan meydana geliyor.

Gültaş Halkalı Meydan Evleri iletişim!

Gültaş Halkalı Meydan Evleri iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteren projede konutların yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Kıraç TEM 34 iletişim bilgileri!

13 metre genişliğinde iç koridorları bulunan proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Kıraç TEM 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Kıraç TEM 34 iletişim!

Brüt 7 metre ve 10 metre tavan yüksekliği bulunan projenin 200 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Kıraç TEM 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Resim İstanbul Orman Evleri iletişim!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunan projede teslimler Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor. Resim İstanbul Orman Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Ankara Elmar Towers iletişim!

Ankara Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 800 adet daireden meydana gelen projede konutların yanı sıra alışveriş merkezine de yer veriliyor.

Westside İstanbul Evleri iletişim!

Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Westside İstanbul Rezidans 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor. İşte Westside İstanbul Evleri iletişim bilgileri...

Dap Petek Taksim Evleri iletişim!

Dap Petek Taksim projesinde 112 adet konut ve 15 adet ofisin yanı sıra 5 adet mağaza bulunuyor. Dap Petek Taksim Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trabzon Konaklar Mahallesi Tuğra Evleri iletişim bilgileri!

Sonay İnşaat imzasıyla yükselen Trabzon Konaklar Mahallesi Tuğra Evleri projesinde toplam 32 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salondan oluşuyor. Trabzon Konaklar Mahallesi Tuğra Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Çıra Konaklama iletişim Haberi

Çıra Konaklama iletişim

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  5 milyon TL  sermaye bedeli ile Gökhan Çıra tarafından kuruldu.

Çıra Konaklama Turizm Limited Şirketi konusu:
a.Şirket yerli ve yabancı turistler için konaklama hizmeti verebilir.Konaklama ve seyahat hizmetleri, konaklama tesisleri, konukların karşılanması, konuk ihtiyaçları ve kayıtları, kat hizmetleri, konuk hizmetleri,tur programları, transfer işlemleri ve konukların karşılanması, yer ayırtma, konaklama işletmeleri ve rezervasyon faaliyetleri hizmetleri sunabilir.Villa,tatil köyleri,taş ev,ahşap ev,bungalov,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler kurabilir,kiralayabilir,satın alabilir,satabilir. b.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri,restaurantlar, eğlence yerleri kurabilir, işletebilir, işletmeye verebilir, bu yerleri satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir.Bayilik,mümessillik verebilir veya alabilir. c.Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.Öğrenci ve personel taşımacılığı...