17 / 05 / 2024

Çırağan Sarayı\'na ABD\'den ödül geldi

Çırağan Sarayı\'na ABD\'den ödül geldi

Amerikan endisyonunun 'Okur Seyahat Ödülleri'nde, Çırağan Sarayı 'Dünyanın En İyi 100 Oteli' arasına girdi...

ABD'den ev almak için doğru zaman mı? Bank of America yanıtladı!

Yurt dışında yatırım yapmak isteyen pek çok kişi 'ABD'den ev almalı mı' sorusunun yanıtı merak ederken Bank of America'dan konu ile ilgili yanıt geldi. İşte detaylar...

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

Amerikan finans piyasasını şoka uğratan son dakika gelişmesi yaşanıyor. ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

ABD’den olağanüstü önlem uyarısı! Hazine Bakanı tarih verdi kritik gün 19 Ocak! ABD temerrüde mi düşecek?

ABD, borç limitine ulaşmak üzere. Bunun için beklenen tarih ise oldukça yakın. Önlem alınmazsa ABD’de 19 Ocak günü borç limitine ulaşılmış olacak ve ülke temerrüde düşecek. Piyasaların gözü ABD’den gelecek adımlarda. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Temsilciler Meclisinden borç limitinin artırılmasın

ABD'den gelen veriyle yükselen altın fiyatları 2023 yılında nasıl bir seyir izleyecek?

Altının ons fiyatı ABD'den gelen enflasyon verisiyle 1800 doların üstüne çıktı ancak analistler 2023 yılında altının yeniden düşeceğini belirtiyor.

Yeni çıkan iPhone 14'ü ABD'den almak daha mı avantajlı? iPhone 14 10 Eylül 2022 fiyat listesi..

Geçtiğimiz günlerde iPhone 14 model cep telefonlarını tanıtan Apple,  57 bin 200 TL’lere varan fiyatıyla dudak uçuklattı. Telefonun özelliklerinden önce fiyatı ön plana çıkınca da ortaya çeşitli sorular atıldı. iPhone 14'ü ABD'den almak daha mı avantajlı? İşte iPhone 14 10 Eylül 2022 fiyat listesi..

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Çırağan Sarayı\'na ABD\'den ödül geldi Haberi

Çırağan Sarayı\'na ABD\'den ödül geldi
İstanbul'a gelen dünya jet-set'inin ilk tercihleri arasında yer alan Çırağan Sarayı, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Çırağan Sarayı'na ödül bu kez Amerika'dan geldi. Conde Nast Traveler'ın Amerikan endisyonunun 'Okur Seyahat Ödülleri'nde, Çırağan Sarayı 'Dünyanın En İyi 100 Oteli' arasına...