02 / 10 / 2024

Çırakoğlu mobilya üretecek

Çırakoğlu mobilya üretecek

Yapı marketlerinde bir konut için gerekli bütün malzemeleri bulundurduklarını belirten İnşaat firma sahibi Mehmet Ali Çırak, "Kahramanmaraş'ta birçok yapı market var, mevcut firmalarımız tamamı belirli marka ürünleri satarak faaliyetlerine devam ediyor"

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alev Loğoğlu ve Özcan Daştan ortaklığında kuruldu.

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda A. Azız Mohamed H.A. Al-Thanı tarafından kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de İsmet Kaba tarafından kuruldu.

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Şirin Bazuk tarafından kuruldu.

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sefer Çağlar ve Seyhan Özdemir Sarper ortaklığında kuruldu.

Öys İnşaat Mobilya Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öys İnşaat Mobilya Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Musa Karslıoğlu tarafından kuruldu.

Mts Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yörükoğlu tarafından kuruldu.

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt  Şubesi bugün Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akbay tarafından açıldı.

Midtone Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Midtone Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 51 bin TL sermaye bedeli ile sinan Yasan, Mehmet Çırakoğlu ve Sedat Kaçan ortaklığında kuruldu.

Çırakoğlu mobilya üretecek Haberi

Çırakoğlu mobilya üretecek

Mehmet Ali Çırak, kendilerinin ise bir konut için gerekli bütün ürünlerle müşterilerine kıyaslama imkanı sunduklarını söyledi. Ahşap mobilya imalatı için de altyapı çalışmalarım tamamladıklarını aktaran Mehmet Ali Çırak, 2015 yılında üretime başlayacaklarını açıkladı. 


Verdikleri hizmetin sürekli müşteri Kahramanmaraş'ta Çırakoğlu İnşaat'ı etti. Çırak, "İnsanlar, bu konuda duyarlı memnuniyeti gerektirdiğini ifade eden kurduk. Konut üretiminden kalıp, duvar, davranmakta oldukça haklı. Biz de bu koÇırakoğlu İnşaat firma sahibi Mehmet sıva, seramik döşeme, saha betonu, çevre nuda duyarlıyız. Müşterilerimizin konu Ali Çırak, firmalarının bir vitrini olması düzenlemesi gibi inşaat alanlarında hiz- tunda kullanacakları malzemeleri yapı gerektiği yönünde talepler artınca, Çı- met veriyoruz" dedi. marketimizdeki teşhirimizden Görmerakoğlu Yapı Marketi açma kararı aldık- Kahramanmaraş'ın bir deprem bölge- lerine olanak sağlayacağız" diye konuşlarım ve marketi bu yıl...