19 / 05 / 2024

çırpıcı çayırı satılık ilanlar

çırpıcı çayırı satılık ilanlar

Eski İstanbul’un en ünlü mesire yerlerinden birisi olan Çırpıcı Çayırı bugün Veliefendi hipodromunun kuzeyinde yer alır. Bugün sadece çırpıcı çayırından geriye mahalle ismi kalsada 1930 yılında arazi ve bostan olarak kullanılıyormuş..

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Konut kredisi kaç ay ödenmezse satılır?

Konut kredisi kullanarak, ev satın alan kimseler, banka kredisi ödemelerinde zaman zaman zorluk yaşayabiliyor. Peki, Bankalar kredi taksitlerde ne kadarlık bir gecikmeyi makul karşılayabilir? Konut kredisi kaç ay ödenmezse satılır?

Nurol Park Bağcılar satılık ev!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Bağcılar satılık ev teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire!

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire fiyatları 76 bin 299 TL'den başlıyor. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Nurol Park Bağcılar Evleri satılık!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayın başlaması planlanan proje 55 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Nurol Park Bağcılar Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Soyak Konforia satılık ev!

Soyak Konforia satılık ev fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Kuzey Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde 24 ay sıfır faizle ya da yüzde 10 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satılık!

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satılık evlerin fiyatları 178 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Soyak Konforia Rezidans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla ya da 24 ay sıfır faizle ev sahibi olunuyor...

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayı raporu!

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’ne göre Eylül ayında Antalya’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.97 oranında artmış ve Antalya fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur.

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir satılık!

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir satılık daireler 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Soyak Konforia projesinde 24 ay sıfır faiz ve yüzde 10 peşinat ödeme seçenekleri sunuluyor...

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

Bağcılar Nurol Park satılık daire!

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor. Bağcılar Nurol Park satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

çırpıcı çayırı satılık ilanlar Haberi

çırpıcı çayırı satılık ilanlar

Emlak ve Eytam Bankası İstanbul Şubesinden:

            Satılık arazi ve bostanlar



Çırpıcı çayırı asgari 10 azami 30 dönümlük parçalara bilifraz peşin para ile satılmak üzere müzayedete vazedilmiş ve 10-1-930 tarihinde ihaleleri mukarrer bulunmuştur. Taliplerin yevmi mezkurda saat on altıda şubemize müracaatları.


Cumhuriyet Gazetesi  23 mart 1930 


Abdullah Kutalmış...