15 / 05 / 2024

çırpıcı çayırı şehir parkı ne zaman açılacak

çırpıcı çayırı şehir parkı ne zaman açılacak

İstanbul Şehir Parkı'na kavuşuyor... Parkın ilk bölümü mart başında açılacak. Oyun alanlarından spor sahalarına her şeyin eksiksiz düşünüldüğü yemyeşil parka Survivor yarışmasındaki Macera Kulesi bile yapılıyor...

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edilen Beykoz Çayırı’nı millet bahçesine dönüştürecek olan imar planları kabul edildi.

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırşehir Belediye Meclisi Ekim ayı genel toplantısında imar da dahil olmak üzere 9 gündem maddesi görüşüldü..

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'nda sona gelindi!

Kırşehir Özbağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda son gelindi. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ'ın tam anlamıyla cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Kırşehir'de Ocak'ta 273 konut satıldı!

2016'nın Ocak ayına göre konut satışlarında artışın olduğu Kırşehir'de bir ayda 273 konut satışı gerçekleşti...

Uzunçayır Peron Alanı hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Meydanı’ndaki yapılan düzenleme çalışmaları nedeniyle metro ve metrobüse komşu Uzunçayır Peron Alanını hizmete açtı

Kırşehir'de 2016'da 4 bin 169 konut satıldı!

Kırşehir'de sürekli iş yapamamaktan şikayet eden müteahhit ve emlakçıların yaşadığı sıkıntı verilerle de ortaya konuldu. 2016 yılı Aralık ayında, 2015 yılına göre konut satışları artış gösterdi.

Kırşehir’de konut satışları arttı!

2015 yılının 11 ayındaki rakamlara göre 2016 yılında konut satışları arttı, Kırşehir’de 233 konutun ilk satışı yapıldı… Kırşehir’de konut üreten firmalar satışların düştüğü için büyük sıkıntı içinde olduklarını bildirirken, satılan konutların çoğunun eski olduğuna dikkati çektiler.

Kırşehir Belediyesi, sorunsuz bir şehir hedefliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti.

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

çırpıcı çayırı şehir parkı ne zaman açılacak Haberi

çırpıcı çayırı şehir parkı ne zaman açılacak


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş'ın "İstanbul'un Central Park"ı diye nitelediği Şehir Parkı'nda hummalı bir çalışma yürütülüyor. Zeytinburnu'ndaki Çırpıcı Çayırı ile 600 dönümlük Veliefendi Hipodromu'nun birleştirilmesiyle sağlanan bin dönümlük parkta, aktivite bölümü ile yürüyüş ve gezi parkurları yer alıyor. Londra'da Hyde Park, Newyork'taki Central Park'ın İstanbul muadilinin ilk görüntülerine AKŞAM ulaştı... 


İKİ BÖLÜMDE TAMAMLANACAK

Şehir Parkı'ndaki ilk çalışma 400 dönümlük alanda başladı. Bu bölümde; su oyun parkı, futbol, tenis, basketbol sahaları, spor aletleri ile çocuk oyun grupları yer alacak. Ayrıca survivor yarışmalarından hatırlanabilecek Macera Kulesi de ilk kez bu parkta olacak. İki etapta tamamlanması hedeflenen dev şehir parkının ilk kısmını oluşturan aktivite bölümü, mart başında açılıyor.


3 BİN AĞAÇ DİKİLİYOR 

Mart başından itibaren ikinci etap için çalışmalar başlayacak. Aktivite alanı dışında kalan...