02 / 05 / 2024

Çırpıcı Şehir Parkında neler olacak

Çırpıcı Şehir Parkında neler olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek şehir parklarından Çırpıcı Şehir Parkı için düğmeye basıldı. Bakırköy ile Zeytinburnu arasında yer alan Bölge Parkı'nın 3 ve 129 parsellerinin imar planları askıya çıkarıldı.

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Odunpazarı'nda 8.5 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Eskişehir 3. Satış Memurluğu Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 8 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

İstanbul’a dev şehir parkı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Su Konseyi Toplantısı’nda  İstanbul'a dev şehir parkı yapacaklarını duyurdu. Eroğlu: ''New York'taki Central Park'ın 3 misli büyüklüğünde 'Kanuni Sultan Süleyman Parkı'nı hazırladık" dedi.

Kaleardı Şehir Parkı tamamlanıyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürerken, parkın yapımında oldukça büyük mesafe kat edildi.

Kayaşehir Park Mavera 3 ev fiyatları!

Kayaşehir Park Mavera 3 ev fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. 2020 yılında teslimleri yapılacak olan projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor...

Esenler Şehir Parkı projesinin planları hazır!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi kapsamında hazırlanan planları yerinde inceledi. Planlar etap etap Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunulacak.

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Çırpıcı Şehir Parkında neler olacak Haberi

Çırpıcı Şehir Parkında neler olacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Hipodrom'un kuzeyinde Çırpıcı Şehir Parkı adıyla kurulacak Bölge Parkı'nın 3 ve 129 parsellerinin imar planlarını dün (8 Ocak 2015 Perşembe) ilanen askıya çıkardı. 


İBB tarafından 28681 dosya numarasıyla 21 Kasım 2014'te onaylanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları, 6 Şubat 2015'te askıdan indirilecek. 



Çırpıcı Şehir Parkı'nda neler olacak?


Plan tadilatı ile Çırpıcı Şehir Parkı'nda yer alacak üniteler belli oldu. Buna göre; Bölge Parkı'nda açık çay bahçesi, büfe, lokanta, kafeterya gibi yeme içme birimleri, pergola, kameriye, açık ve kapalı spor tesisleri, Bölge Parkı içerisinde bulunan spor tesislerine ve parka yönelik hizmet verecek idari binalar, teknik altyapı tesisleri, havuz ve oyun alanları yer alabilecek... 




Plan notları!


1- Plan onama sınırı Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi 192 Ada, 3 ve 29...