04 / 05 / 2024

çitgöl beldesi

çitgöl beldesi

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Çitgöl beldesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bir evin yıkımı gerçekleşti. Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın ise yapılan çalışmalarla beldenin çehresinin değişeceğini söyledi...

O ilde 20 adet daire satılıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın!

Mülkiyeti Filyos Belediyesi'ne ait, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Filyos Beldesi'nde yer alan 20 adet daire satılıyor. İşte fiyatlar ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Akbük kıyısındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Aydın'ın Didim ilçesinin tatil beldesi Akbük bölgesinde, kıyılarda bulunan kaçak yapı ve eklentiler, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

TOKİ Rize Salarha'da 465 konutluk kentsel dönüşüme başlıyor!

TOKİ'nin Rize İli Merkez İlçesi Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları işi ihalesi 13 Nisan'da...

TOKİ Lüleburgaz 166 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Beldesi 166 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 6 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Lüleburgaz'a 166 konut ve 6 adet ticaret merkezi!

Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Beldesi 166 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 6 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Edirne İpsala'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Edirne İli, İpsala İlçesi, Esetçe Beldesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 816 bin 860 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yalova'da 22.3 milyon TL'ye icradan satılık 8 arsa!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Kadıköy Beldesi'nde yer alan 8 adet arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon 303 bin 353 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Lüleburgaz 166 konut ihalesi yarın!

Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Beldesi 166 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 6 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Yalova'da 22.3 milyon TL'ye icradan satılık 8 gayrimenkul!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Kadıköy Beldesi'nde yer alan 8 adet gayrimenkul toplamda 22 milyon 303 bin 393 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Edirne İpsala'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Edirne İli, İpsala İlçesi, Esetçe Beldesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 816 bin 860 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Elazığ İl Özel İdaresi'nden 11.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ İli Merkez, Palu, Kovancılar, Kültür Mahallesi, Yazıkonak Beldesi ve Çaydaçıra Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü toplamda 11 milyon 668 bin 670 TL bedel ile satışa çıkardı.

Yalova Çınarcık'ta 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova İli, Çınarcık İlçesi, Koru Beldesi, Harmanlar Mevkii'nde yer alan denize yakın imarlı arsa 4 milyon 867 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

çitgöl beldesi Haberi

çitgöl beldesi

Belediye Başkanı Recep Yalçın, Çitgöl beldesinin dünden çok daha iyi, yarının bugünden çok daha iyi olacağını ifade etti. Deprem nedeniyle Kentsel Dönüşüm Programı1 nın uygulamasının Kütahya ve ilçelerinde ilk beldelerinde gerçekleşmesinin çok memnun ettiğini ifade eden Yalçın, "Evleri hasar görmüş diğer vatandaşlarımızın da bu programa katılmasını isterim. Gerçekten çok yerinde bir proje olmuş. Emeği geçen herkese beldemiz adına teşekkür ederim." dedi.
Beldedeki Kentsel Dönüşüm çalışmaları sonucu belde sakinlerinden Şuayip Kıyar'a ait müstakil ev yıkıl- dı. Belediye Başkanı Recep Yalçın'ın katılımıyla yapılan göçüm işlemlerine Çitgöl beldesi sakinleri de katıldı. Depremde 2 katlı evi hasar gören Şuayip Kıyar, "Mart ayında bakanlığa müracaat ederek kentsel dönüşümden yararlanmak istediğimi bildirdim. Temmuz ayında olur cevabı geldi. Özel bir inşaat firması aracılığıyla bankadan 100 bin lira...