09 / 05 / 2024

Çıtır Usta fuar

Çıtır Usta fuar

Geleneksel Türk mutfağının en özgün lezzetlerini sunan Çıtır Usta, 12 – 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 11. Bayim Olur musun fuarına katılıyor. CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda Çıtır Usta Hall 6, B 104 numaralı standta yer alacak...

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi!

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi! Yabancılar, konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 yılda Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Büyükyalı İstanbul Almanya’yı iyi yaşamla tanıştırıyor!

Büyükyalı İstanbul, Almanya Düsseldorf'ta gerçekleştirilen “Evim Türkiye Fuarı” ile Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Türkler ile yabancı yatırımcıları “iyi yaşam”la tanıştırıyor. 

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün!

Kalite Fuar Yapım A.Ş. ve Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenecek Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün başlıyor. Hazır beton ve inşaat sektörü ile tedarikçiler bir araya gelecek.

Yataş'a Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı'ndan ödül!

Yataş Grup, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta gerçekleştirilen "Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nda yeni tasarımlardan oluşan ürünlerini tanıttı. Fuar kapsamında Yataş standı "En Güzel Stant" kategorisinde ödüle layık bulundu.

Çıtır Usta, Spine Tower'da açıldı!

Maslak'taki Spine Tower'ın “B1 Katı” yeni açılan mekanlarla genişliyor, farklı lezzetler “B1 Katı”nda buluşuyor. Çıtır Usta, Spine Tower “B1 Katı”nın en yeni lezzet noktası oldu.

Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli!

Kitap fuarına gidenler metrobüs durağında mahsur kaldı. Günde 750 bin kişinin kullandığı metrobüsün zamanla yetersiz kaldığına dikkat çeken Şehir Plancıları Odası Başkanı Kahraman, " Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli." dedi.

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 26 Mayıs'ta!

Ülkemizde mega proje diye adlandırılan ve dünya sıralamalarında ilk beş içinde yer alan asma köprü, gergin eğik kablo askılı köprü, özel betonarme ve çelik köprü, viyadük ve tünel projeleri, Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda tanıtılacak.

Çıtır Usta Fas ve Tacikistan restoranının inşaatına başladı!

Türkiye'de 16 ilde faaliyet gösteren Çıtır Usta, Fas'ta açtığı ilk restoranının ardından Fas ve Tacikistan'da birer restoranın daha inşaatına başladı. Çıtır Usta'nın bundan sonraki hedefi ise Suudi Arabistan ve Avrupa'da 3 ülkeye daha yayılmak.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Ekonomi Bakanlığı: Geçen yıla ait yatırılmamış fuar desteği yok!

Dünya Gazetesi’nin dünkü manşetinde yer alan “Hazine’de para yok dendi, fuara katılım yarı yarıya düştü” başlıklı haberiyle ilgili Ekonomi Bakanlığı "Geçen yıla ait yatırılmamış fuar desteği yok" açıklamasını yaptı...

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı!

Tüketici Teknolojileri Fuarı CES’de teknoloji odaklı yüzlerce yeni ürün tanıtıldı. Ancak giderek bilgisayarlaşan ve veri paylaşımına izin veren cihazların yaygınlaşması ESET uzmanlarına göre, akıllı cihazları siber suçluların hedefi hâline getirecek.

Çıtır Usta fuar Haberi

Çıtır Usta fuar

Geleneksel Türk mutfağının en özgün lezzetlerini sunan Çıtır Usta, 12 – 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 11. Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yatırımcılar ile buluşacak.

Çıtır Usta, CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda; Hall 6, B 104 numaralı standında, yatırımını lezzetten ve kaliteden yana kullanmak isteyen girişimcilerle bir araya...