04 / 05 / 2024

city life sitesi

city life sitesi

SKY İnşaat tarafından inşa edilmiş olan City Life Konutları projesinde 105 bin liradan başlayan fiyatlar ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma imkânı konut alıcılarına sunuluyor...

Kurtköy Skycitylife'da 105 bin liraya stüdyo!

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen City Life Evleri projesinde teslimler Temmuz 2013'te yapılacak... Projede banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları yer alıyor...

Sky City Life’ta 215 bin TL'ye 2+1!

Sky İnşaatın Kurtköy’de inşa ettiği Sky City Life projesinde fiyatlar 105 bin liradan başlıyor

Sky City Life Evleri'nde 240 bin liraya! Faizsiz taksitlerle!

City Life projesinde yer alan konutlar için yüzde 25 peşinat sonrası faizsiz vadelendirme seçeneği devreye giriyor

Şirazi Life City resmen başlıyor! Antalya'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Şirazi Life City projesi resmen başlıyor. Söz konusu projede 360 konut yer alıyor.

Toyota Proace City Cargo’nun fiyatı ne kadar arttı? İşte Toyota Proace City Cargo 13 Mart 2023 fiyat listesi

Toyota, resmî internet sitesi üzerinden Mart 2023 fiyat listesini açıkladı. Yayımlanan son listede Toyota Proace City Cargo’ya zam geldiği görüldü. Peki bu son dakika zammıyla birlikte Toyota Proace City Cargo kaç TL oldu?  İşte Toyota Proace City Cargo 13 Mart 2023 fiyat listesi…

Kendo Kemer Evleri Sitesi'ne SOTCA'dan ödül!

Göktürk’te yer alan Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut ödülünü kazandı...

Esenyurt City Forever Sitesi'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

Nida Life Beylik Evler Sitesi'ndeki 204 daire icradan satılıyor!

Esenyurt Piri Resi Mahallesindeki Nida Life Beylik Evler Sitesi'nde yer alan 204 adet konut icradan satışa çıkarıldı.

Antalya Pal City 2 ile mega lüks bir yaşam!

Döşemealtı bölgesinde yapımına devam edilen Pal City 2 Vali Konakları, tarihi mimarisinin yanı sıra Antalya'nın en donanımlı sosyal tesisli sitesi olarak da dikkat çekiyor.

Bakırköy City Sitesi fiyatları!

Bakırköy City Sitesi fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Göktaşlar - Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Bakırköy City projesi 2017 yılının ortasında teslim ediliyor...

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semiha Gülcin Pirgaip ve Ataman Pirgaip ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda kuruldu.

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı!

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen Bakırköy City Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

1998 yılında Türkiye'nin ilk marinalı sitesi Beylikdüzü'nde inşa edilecek!

1998 yılında Türkiye'nin ilk ve tek marinalı sitesi Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilecekmiş. Marin City ismi verilen proje, eski Angurya Çiftliği arazisinde, Tepe İnşaat ve Akfen ortaklığıyla inşa edilecekmiş.

2003 yılında Sinpaş Central Life'da 143 milyar liraya daire!

2003 yılında satışan sunulan Sinpaş Central Life Sitesi'nde bulunan normal kat daireler 142 milyar 900 milyon liradan (bin 50 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ukra City'nin devir işlemlerinde son durum ne?

Ukra City projesi mağdurlarının kurduğu UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Özyurtlar'ın hazırladığı sözleşmelerin toprak sahiplerine sunulduğunu belirtti...

city life sitesi Haberi

city life sitesi

SKY İnşaat tarafından Temmuz 2013'te teslim edilmek üzere hayata geçirilen Citylife projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut tipleri yer alıyor. Satışların devam ettiği proje, 6 bin 945 metrekare alan üzerinde Kurtköy'de bulunuyor.


Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Kurtköy City Life projesinde toplam 169 adet konut mevcut durumda. Banka kredisi kullanım imkânının konut alıcılarına sunulduğu Sky Citylife projesinde buhar odaları, spor tesisleri, sauna, yüzme havuzu ve kuru temizleme gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 



City Evleri projesinde yer alan stüdyolar, 105 bin lira ilâ 110 bin lira arasında; 1+1 konutlar, 160 bin lira ilâ 190 bin lira arasında ve 2+1 konutlar ise 215 bin lira ilâ 230 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.



444 1 802

www.citylifekurtkoy.com.tr