18 / 05 / 2024

Cityscape dumankaya projeleri

Cityscape dumankaya projeleri

Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya İnşaat, Dubai Cityscape fuarında Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerini görücüye çıkardı...

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Türkiye'nin konut projeleri Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılıyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Uluslararası platformda başarılar sağlayan ülkemiz müteahhit firmaları, dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul fuarı olan Cityscape'te de yer alarak, kapılarını tüm Körfez ülkeleri gayrimenkul yatırımcılarına açmaktadır.''dedi.

Dumankaya projeleri ülkemizi kalkındırmaya devam edecek!

Dumankaya Ailesi’nin büyüğü İbrahim Dumankaya, Rize programı kapsamında Rize Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninin akabinde Ridos Otel’de gerçekleştirilen yemeğe katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

Cityscape Turkey'e 67 şirket katılacak!

Cityscape'in Türkiye'deki ilk fuarı 24-26 Mart tarihlerinde 50'den fazla ülkeden yatırımcının katılımıyla gerçekleşecek. Binlerce kişi ve kurumun ön kayıt yaptırdığı fuarda 7 farklı ülkeden 67 katılımcı şirketin projeleri yer alacak

Cityscape dumankaya projeleri Haberi

Cityscape dumankaya projeleri

Dumankaya İnşaat, Dubai Cityscape fuarında Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerini görücüye çıkardı.


Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai’deki Cityscape fuarında Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi. 

İlk kez 2013 yılında, yabancı yatırımcılar ile projelerini buluşturmak, İstanbul’u anlatmak ve Türk konut sektörüne yatırım yapmanın avantajlarını aktarmak amacıyla Cityscape fuarına katılan Dumankaya İnşaat, bu yıl Gold sponsor olarak fuarda yer aldı. 

Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırma misyonu ile hareket eden bir şirket olarak İstanbul’un marka değerine ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlama anlayışıyla proje geliştiren Dumankaya İnşaat, Cityscape fuarında bölgesel ve uluslararası yatırımcılara İstanbul’u ve bu kentteki...