10 / 05 / 2024

Cityscape Turkeyde ne kadar satış yapıldı

Cityscape Turkeyde ne kadar satış yapıldı

Küresel anlamda gayrimenkul sektörünün en prestijli fuarlarından Cityscape, Türkiye’ye geldi. 26 Mart’a kadar açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden bin 500 yabancı olmak üzere 3 bin 300 kişi ön kayıt yaptırdı.

Tabanlıoğlu, Cityscape Global’de öne çıkan markalar arasında!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, gayrimenkul dünyasını Dubai’de buluşturan Cityscape Global’de bu yıl da sergi katılımcısı olarak ayrıca Cityscape Global Ödüllerinde finalist projeleriyle ve organizayonun bir parçası olan konferans programında ise konuşmacı olarak yer aldı.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Tahincioğlu Dubai Cityscape Global 2016 basın toplantısı 6 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2016’da 6 Eylül 2016 Salı günü saat 14.00’da sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Cityscape Turkey ne kadar başarılı oldu?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında İstanbul'da organize edilen Cityscape Fuarı'nı anlattı. Kumbasar, MIPIM'in hemen sonrasında düzenlenen fuara olan ilgiyi ve karşılaştırmalardan bahsetti.

Konut alırken kazanmak isteyen Cityscape Turkey’e koştu!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı, başarılı başlangıcı ile Türkiye gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. Cityscape Turkey’in sunduğu benzersiz fırsatlardan yararlanmak için gelen konut alıcılarının yoğunluğu da dikkat çekti.

Körfezli yatırımcılar Cityscape Turkey'e yoğun ilgi gösterdi!

Cityscape dün İstanbul’da kapılarını açtı. 67 şirketin katıldığı fuara Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bugüne kadar yabancıya satış için yurtdışı fuarlarına odaklanan Türk şirketleri bu defa Araplara yerinde satış yaptı.

yooistanbul Cityscape 2016'da görücüye çıktı!

Phillipe Strack’ın özel tasarım anlayışı ile inşa edilen, yatay konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan “yooistanbul”, İstanbul’da ilk kez düzenlenen dünyanın saygın gayrimenkul fuarlarından Cityscape 2016’da yoğun ilgi gördü.

Sinpaş en yeni projeleriyle Cityscape Turkey 2016’da yerini aldı!

Gayrimenkul sektörünün en büyük küresel organizasyonlarından Cityscape, ilk kez İstanbul’da gerçekleşti. 42 yılı aşkın süredir imza attığı yenilikçi projelerle Türk gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Holding de bu önemli organizasyonda yerini aldı.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 Mart'ta!

Dünyanın en kapsamlı ve en prestijli gayrimenkul organizasyonu Cityscape’in etkinlik portföyüne eklediği son fuar niteliği taşıyan Cityscape Turkey'e günler kaldı. Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 MArt 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Cityscape Turkey 24-26 Mart'ta gerçekleştirilecek!

Gayrimenkul sektörünün en büyük küresel organizasyonlarından CITYSCAPE İstanbul’a geliyor. CITYSCAPE TURKEY, ulusal ve uluslararası arenada gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren firmaları ve yatırımcıları bir araya getirecek.

Arap kadınlardan Cityscape Fuarı'na yoğun ilgi!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'nın son gününde yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşanırken, bu yıl Arap kadınların ilgisi dikkat çekiyor. Fuarda düne kadar 250 milyon dolarlık satış gerçekleştiren Türk firmaları da satışlarına devam ediyor.

Önder Halisdemir: İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'na katılan Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, "İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin" dedi.

Cityscape Turkeyde ne kadar satış yapıldı Haberi

Cityscape Turkeyde ne kadar satış yapıldı

7 ülkeden 67 firma ve kurumun stant açtığı fuarı, 10 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor. Fuarın Türkiye'de düzenlenmesinin İstanbul'u tanıtmak ve projeleri yerinde göstermek açısından da çok önemli bir fırsat olduğu görüşünde.  Fuarın ilk günündeki yoğun katılıma dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Bu katılım, Türkiye'nin 'güvenli bir liman' olduğunun en büyük göstergesi. Sadece gövde gösterisi değil, satışa dönecek görüşmeler yapıyoruz. Biz gönlümüzü koyduk ortaya" dedi. 



MİNİBÜS KAPIDA!

Elmas, projelerini yabancı yatırımcılara yerinde göstermek için kapıda minibüs beklettiklerini söyledi. Yabancıların özellikle Bursa'ya olan ilgisine de değinen Elmas, “Bursa'daki Marka projesinde yabancıya yüzde 20 satış yaptık. Son satışa çıkardığımız blok için Suudi Arabistanlı bir grupla görüşme yapıyoruz. Başka bir grup da ilgileniyor" dedi. 


MIPIM DE GELMELİ 



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim...