07 / 05 / 2024

Cityscape Turkeye özel kampanyalar

Cityscape Turkeye özel kampanyalar

Cityscape Turkey’e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları ile Cityscape Turkey’de buluşuyor.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı için İngilizce ek çıkarıldı!

Yeni Şafak, birçok yatırımcıyı bir araya getiren dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olan Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı'na özel İngilizce ek çıkardı.

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Golden Tulips Kartal'da Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Eston Şehir'den fuara özel yüzde 15 indirim!

Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden ESTON ŞEHİR Cityscape’te yoğun ilgi görüyor. Polatyol, Eston Şehir Mahallem projesinde peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim fırsatıyla yoğun ilgi görüyor.

Cityscape Turkey’e bireysel yatırımcılar ve konut alıcılarından yoğun ilgi!

Cityscape Turkey’e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları ile Cityscape Turkey’de buluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Nurol GYO 3 projesiyle Cityscape Turkey 2016'da!

Dünya gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape, bu yıl İstanbul’da gerçekleşti. Cityscape Turkey 2016, gayrimenkul geliştiricilerini, mimarları, özel konut alıcılarını, emlak danışmanlarını tek bir çatı altında buluşturdu.

yooistanbul Cityscape 2016'da görücüye çıktı!

Phillipe Strack’ın özel tasarım anlayışı ile inşa edilen, yatay konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan “yooistanbul”, İstanbul’da ilk kez düzenlenen dünyanın saygın gayrimenkul fuarlarından Cityscape 2016’da yoğun ilgi gördü.

Konut alacaklar Cityscape Turkey’e özel indirimlerle alırken kazanacak!

24 Mart’ta İstanbul’da başlayacak dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Turkey, kurumsal ve uluslararası yatırımcıların yanında, konut alıcıları ve bireysel yatırımcılar için de çok cazip fırsatlar sunacak.

EgeYapı, 4 projesiyle Cityscape'e katılacak!

EgeYapı Group, 8-10 Eylül arasında düzenlenecek Cityscape Global 2015'te yerli ve yabana yatırımcılarla bir araya gelecek. EgeYapı Group, Dubai World Trade Center'da yerli ve yabancı konut yatırımaları için de özel fırsatlar sunacak.

Piyalepaşa İstanbul, Dubai Cityscape Global 2015’e katılacak!

Piyalepaşa Gayrimenkul, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Fuarda Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’u tanıtacak.

Dumankaya İnşaat Cityscape'e özel lansman yaptı!

Dumankaya İnşaat, 116 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projelerini Körfez alıcılarına özel tasarladı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Körfez alıcılarına özel lansman düzenlediklerini söyledi...

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al

Cityscape Turkeye özel kampanyalar Haberi

Cityscape Turkeye özel kampanyalar

Dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli markalarından Cityscape’in, Türkiye'deki ilk fuarı başladı.


7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurumun stant açtığı Cityscape Turkey’i, 60’a yakın ülkeden binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.


Son yıllarda inşaat ve gayrimenkul alanında küresel devler ligine çıkan Türkiye, sektörün en önemli eksikleri arasında gösterilen markalı gayrimenkul organizasyonuna da kavuştu. İlk kez 2002 yılında Dubai’de organize edilen ve bugüne kadar 7 ülke ve 8 şehirde düzenlenen gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel markalarından biri olan Cityscape, Türkiye’ye geldi.


Cityscape Turkey, İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. 24, 25, 26 Mart’ta açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden binlerce ön kayıt yaptırdı. 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurumun stant açacağı fuarı, binlerce ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.


Cityscape Turkey’e bireysel...