16 / 05 / 2024

Civanlar Havuz Mekanik İnşaat adresi

Civanlar Havuz Mekanik İnşaat adresi

Civanlar Havuz Mekanik İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergun Salih Civan tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli, OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ayhan tarafından kuruldu.

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi 03 Ağustos 2017 20 bin TL sermaye ile Habib Kopuz ve Serkan Kayaş ortaklığında tarihinde kuruldu.

Perform Mekanik Anonim Şirketi kuruldu!

Perform Mekanik Anonim Şirketi Ahmet Tansu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekinci Mekanik İnşaat Tesisat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Mekanik İnşaat Tesisat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dnc Mimarlık İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnc Mimarlık İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ufuk Çeliker, Yunus Acar ve Selim Dinç ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ern Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Mekanik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Eren tarafından kuruldu.

Beyoğlu’ndaki binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu!

Beyoğlu'ndaki bir binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu, Serdar Bilgili'nin patronu olduğu şirket hakkında suç duyurusunda bulundu.

S Seyhan İnşaat Gıda Mekanik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Seyhan İnşaat Gıda Mekanik Turizm Ticaret Limited Şirketi Selim Çınar tarafından 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ats Tesisat Mekanik Servis Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ats Tesisat Mekanik Servis Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Atsız ve Barbaros Fethi Demiralp ortaklığında kuruldu.

Kasva Elektronik İnşaat Mekanik Ve Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasva Elektronik İnşaat Mekanik Ve Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Yalçın Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dr Mimarlık İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr Mimarlık İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yiğit Şentürk tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adr Mekanik İnşaat Taahhüt Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adr Mekanik İnşaat Taahhüt Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Üsten tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Yasin Savaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Civanlar Havuz Mekanik İnşaat adresi Haberi

Civanlar Havuz Mekanik İnşaat adresi

Civanlar Havuz Mekanik İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergun Salih Civan tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli, OSB Mahallesi'nde kuruldu.


Civanlar Havuz Mekanik İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü açık-kapalı yüzme havuzları, süs havuzları, masaj havuzları, göletler,  saunaların  inşaatı, tamiratı, bakımı onarımı ve yüzme havuzları yapımında tamirinde bakım ve onarımında  kullanılan her türlü malzemenin alım satımı ithalat ihracat ve imalatını yapmak. havuzların test ve analizlerini  yapmak. bütün bu konularla ilgili ihalelere girmek ve ihalelere ifa etmek. 2-Havuzlarda kullanılan kimyasal maddelerin  imalat, alım-satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Faaliyetiyle ilgili havuz pompaları, filtreleri, kenar ekipmanları, havuz iç ve dış ekipmanları, elektrikli havuz  ekipmanları, havuz yapı...