08 / 05 / 2024

çizmeci konsept teslimler

çizmeci konsept teslimler

6 bloktan meydana gelen Çizmeci Konsept nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Çizmeci Konsept nerede?

190 dairelik Çizmeci Konsept projesi 3 etaptan meydana geliyor. Peki, Çizmeci Konsept nerede?

Çizmeci Konsept teslim tarihi!

Çizmeci Konsept projesi Üsküdar-Çekmeköy metro güzergahında inşa ediliyor. Peki Çizmeci Konsept teslim tarihi ne zaman?

Çizmeci Konsept fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

Üsküdar-Çekmeköy metro güzergahında, 3.Köprü bağlantı noktası Taşdelen’de hayata geçirilen Çizmeci Konsept projesi; 14 bin 500 metrekare alan üzerinde 3 etap, 6 blok 190 daireden meydana gelmektedir.

Çizmeci Grup'tan Çekmeköy'de yeni proje: Ormanpark!

Çizmeci İnşaat Çekmeköy Taşdelen'de yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Aynı bölgede Konsept ve Metropark projelerini de yürüten şirket Ormanpark projesi için kolları sıvadı.

Konsept Çekmeköy'de fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesi Çizmeci Grup imzası taşıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Konsept Çekmeköy'de ilk etapta hemen teslim daireler 295 bin TL'ye!

Konsept Çekmeköy projesi Çizmeci Grup tarafından Anadolu Yakası'nın Çekmeköy ilçesinde inşa ediliyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Konsept Çekmeköy'de 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çizmeci Grup Konsept Çekmeköy projesinde toplam 190 adet konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çizmeci Metropark'ta teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek!

Çizmeci inşaat, Çekmeköy - Taşdelen'de 4 ay önce temeli atılan Çizmeci Metropark'ı 18 ay sonra sahiplerine teslim edecek. 5 bin 850 metrekare inşaat alanına sahip proje 4 blokta 156 daireden oluşuyor.

Konsept Çekmeköy'de ikinci etap teslimleri Mayıs'ta yapılacak!

6 blok ve 190 daireden meydana gelen Konsept Çekmeköy projesinde ilk etaptaki daireler hemen teslim ediliyor. Projenin ikinci etabında ise teslimler bu yılın Mayıs ayında yapılacak.

Konsept Çekmeköy'de avantajlı ödemelerle Mayıs teslim konutlar!

Konsept Çekmeköy projesi avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satışlarına devam ediyor. Proje Erkay tarafından satış pazarlaması yapılan Konsept Çekmeköy projesinde teslimler Mayıs 'ta gerçekleştirilecek.

Çizmeci Konsept Çekmeköy de 1.etapta yaşam başladı!

Çekmeköy Konsept te şuanda 1+1 dairelerin fiyatı 179 bin TL den başlıyor.Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy de inşa edilen Konsept Çekmeköy de 1.etapta yaşam başladı.

Dumankaya Konsept Halkalı'da Haziran ayında teslimler başlıyor!

Dumankaya Konsept'te sınırlı sayıdaki dairelerin satışı devam ediyor. 4 bin metrekarelik göl ve ıQ dokunmatik ev İlklerinin bulunduğu projede teslimler için de son viraja girildiği belirtiliyor...

Çizmeci Konsept Çekmeköy satılık daire!

Çizmeci Grup projesi Çizmeci Konsept Çekmeköy satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

çizmeci konsept teslimler Haberi

çizmeci konsept teslimler

3 etaptan oluşan Çizmeci Konsept, toplam 182 konuttan meydana geliyor. Çizmeci Konsept nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yeralıyor.


İkinci etabının inşaat çalışmalarına Haziran 2013'te başlanması öngörülen Çizmeci Konsept Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Çizmeci Konsept nerede sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Birinci etap teslimlerinin 2013 yılının Haziran ayında yapılması planlanan Çizmeci Konsept Konutların'da yer alan dairelerin alanları 60 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Çizmeci Concept'te, yürüyüş ve bisiklet yolları,açık -kapalı yüzme havuzları,sauna,24 saat kameralı güvenlik sistemi,sosyal tesisler,çocuk oyun alanları,mini futbol,basket sahaları,açık-kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor. Çizmeci Konsept nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy cevabı veriliyor.


Çekmeköy Çizmeci Konsept projesinde konutlar 141 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin arsa alanı 14 bin metrekare olarak...