05 / 05 / 2024

Cizre konutları

Cizre konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, geçen sene temeli atılan Cizre Nur Mahallesi'ndeki Sosyal Yaşam Parkı'nın açılış törenine katıldı. Özhaseki, törende önemli açıklamalarda bulundu. 

Cizre'de 3 bin 87 konut inşa edildi! 

TOKİ  Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK tarafından temizlenen bölgelerde eni konutlar, okullar, camiler, iş yerleri, spor alanları inşa etti. 

Cizre'de terör mağduru aileler evlerine kavuştu!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağında teröristlerin evlerini yıktığı aileler için inşa edilen konutların kurası çekildi. 5 etaptan oluşan 3 bin 87 konutun yapımı tamamlandı.

TOKİ Şırnak Cizre 1. Etap incelendi!

Şırnak Cizre'de TOKİ tarafından inşa edilen 1. Etap konutları incelendi. Cizre Belediye Başkanı ve Kaymakamı Ahmet Adanur, çalışmalar hakkın bilgi aldı.

Terör mağdurları için yapılan konutlar yükselmeye başladı!

Şırnak'ta güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlarla PKK'lı teröristlerden temizlenen Cizre, İdil ve Silopi ilçelerinde terör saldırılarında evleri yıkılan veya kullanılamayacak durumda olan vatandaşlar için yeni konutlar yapılıyor

Cizre'de 3 bin 250, Silopi'de bin konut yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ilçesinde vatandaşların ihtiyacı olan modern ve yaşanabilir konutların yapılması için çalışma başlattıklarını söyledi. Özhaseki, ''Cizre'de 3 bin 250, Silopi'de bin konut yapıyoruz" dedi.

TOKİ Şırnak Cizre'de konut üretecek!

Bakan Yılmaz, “Silopi bizim için bir örnek. Silopi’de hafif zararlı olan bina ve konutların maddi karşılığını hemen halkımıza dağıtacağız. Ağır hasarlı binalar için de TOKİ konut ürettireceğiz. Aynı şey Cizre için de geçerli olacak." dedi.

Orhanlı Konutları'nda 64 bin dolara

Kurtköy'de konumlandırılan Orhanlı Konutları'nda fiyatlar 64 bin dolar ile 225 bin dolar arasında değişiyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

Cizre konutları Haberi

Cizre konutları

Cizre Nur Mahallesi'nde geçen sene temeli atılan Sosyal Yaşam Parkı'nın açılış töreni bugün yapıldı. Törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılım gösterdi. 

Sosyal Yaşam Parkı'nın açılış törenin ardından, Bakan Özhaseki, beraberinde Vali Mehmet Aktaş ve Kaymakam Faik Arıcan ile Konak Mahallesi'nde terör mağdurları için yapılan konutlarda incelemeler yaptılar. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; PKK'lı teröristlerin saldırısındna kaynaklı Şırnak merkez ile Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde ağır hasarlar meydana geldi.

Bakan Özhaseki, bu saldırılarda hasar gören 70 bine yakın konuttan 26 bininin kullanılamaz hale geldiğini anımsatarak,tüm yaraların sarılacağını aktardı.  26 bin konutun yapımına geçen sene başladıklarını da sözlerine ekleyen Bakan Özhaseki, bu konutların bir kısmın teslim ettiklerini kaydetti.

 "Yıkılmış evlerine karşılık yeni evler veriyoruz"
Bakan Özhaseki açıklamaları şu sözler ile devam...