01 / 07 / 2024

CKA Volkan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

CKA Volkan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

CKA Volkan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Mehmet Şirin Cengiz ve Muhlis Keleş ortaklığıyla kuruldu...

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Volkan Kaplan tarafından kuruldu.

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Soran tarafından kuruldu.

AS Volkan Altyapı Tünel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

AS Volkan Altyapı Tünel İnşaat Limited Şirketi kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Volkan Konak: Kıbrıs’taki evimin inşaatı bitmedi!

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

Ünver Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünver Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünver tarafından kuruldu.

Cka Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cka Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu. 

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şit tarafından kuruldu. 

Volkan Kılıç İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kılıç İnşaat Limited Şirketi Volkan Kılıç ve Ethem Sevinç ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Volkan Zemin İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Zemin İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 60 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Volkan tarafından 21 Mart 2016 tarihinde kuruldu.

CKA Volkan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

CKA Volkan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında,  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sancaktepe Mevlana Mahallesi Veysel Karani Caddesi Kırım Sokak NO:7/3 adresinde faaliyete geçirildi. 18 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Mehmet Şirin Cengiz ve Muhlis Keleş ortaklığıyla...