28 / 04 / 2024

çkuyular

çkuyular

Üçkuyular, Alsancak, Bayraklı ve Karşıyaka’da da yeni AVM yatırımları, ilk harç için gün sayıyor. Teknoloji marketleri de birçok noktada hizmet veriyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş akaryakıtta bombayı patlattı! Petrol kuyularını vuracaklar

Altın ve dolar tahminleri ile nam salan İslam Memiş’ten son flaş iddia geldi. Memiş, savaş politikalarının bunun gerektirdiğini söyleyerek, fiyatı yükseltmek için petrol kuyularının vurulacağını ifade etti. İşte detaylar…

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Sur Çölgüzeli ve Üçkuyular'da 5 bin 600 konut üretildi!

Sur'daki inşa çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Çölgüzeli ve Üçkuyular bölgelerinde 5 bin 600 konut üretildi." dedi.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Konak Tramvayı Üçkuyular’a bağlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalat çalışmaları kapsamında 3 Ekim Salı gününden itibaren hattın Üçkuyular bağlantısına başlanacak.

Siverek Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada " Siverek'i içme suyu kuyularından kurtaracak arıtma tesisi projenin çalışmalarında sona gelindi" dedi.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı imar planı askıda!

İzmir Konak İlçesi, Üçkuyular Mahallesinde, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın bulunduğu alana ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

İzmir Üçkuyular'daki imar planı iptal edildi!

İzmir Üçkuyular'da Maliye Meslek Lisesi'nin bulunduğu alanda İmam Hatip Lisesi, cami ile vergi dairesi yapılmasına olanak sağlayan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi.

Bornova'nın 30 yıllık içme suyu hattı yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Göksu-Sarıkız kuyularından kente su taşıyan isale hattının Bornova bölümünde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 1980’li yıllarda yapılan hat yenilendiğinde, su kaçakları da önlenmiş olacak.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

Balçova arsa mağdurları eylem yaptı!

Balçova Belediyesi’nden arsa aldıktan sonra 1980 darbesi nedeniyle haklarını bir türlü alamayan arsa mağdurları, Üçkuyular’daki AVM inşaatı önünde eylem yaptı.

İzmir Karabağlar 1.etap imar planı değişikliği askıda!

İzmir Karabağlar 1.Etap ( Hatay-Üçkuyular Kesimi ) 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği, 25 Ekim'de askıdan indirilecek...

çkuyular Haberi

çkuyular

Her birinde en az 50 farklı sektörden mağazanın bulunduğu AVM’lere karşı ayakta kalma mücadelesi veren esnaf ise zor durumda kaldı.


İzmir’de 15 günde açılan iki büyük AVM ile sayı 22’ye ulaştı. Balçova’da; Agora, Özdilek, Palmiye, Novada Outlet, Asmaçatı, Kipa, Koçtaş, Bornova’da; Point, Forum Bornova, Park Bornova Outlet, Kipa, Koçtaş, İKEA, Karşıyaka’da; Mavibahçe, Ege Park, Koçtaş, Gaziemir’de; Optimum, Kipa, Karabağlar’da; İzmir Burda, Çiğli’de; Kipa, Konak’ta; Konak Pier, İzmir Park bulunuyor. Ayrıca Alsancak’ta Tariş Genel Müdürlüğü’nün yerine, Karşıyaka’da binası yıkılan CarrefourSA’nın yerine, Bayraklı’da ikiz tünellerin çıkışına, Üçkuyular’da pazaryerine yapılacak yeni AVM’ler ilk harç için gün sayılıyor. AVM’lerin yanı sıra teknoloji marketler her gün yeni bir şube açıyor. Teknosa, Vatan, Darty, Media Markt, Gold, Bimeks’in de aralarında bulunduğu teknoloji marketleri İzmir’in birçok noktasında...