06 / 05 / 2024

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm adres

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm adres

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Philip James Gunn Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Ünel Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünel Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 7 milyon TL sermaye bedeli ile Münevver Üngür ve İbrahim Elkatmiş ortaklığında kuruldu. 

A11 Gayrimenkul ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

A11 Gayrimenkul ve Otelcilik Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 7 Ekim'de  Hasret Devrim Çulha tarafından kuruldu. 

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Kertenin Türkiye'de 3 otel açacak!

İrlandalı yatırım fonu Kertenin hissedar olduğu Cloud 7 Ataköy Marina Otel, Bakırköy'de faaliyete geçti. Cloud 7 Ataköy Marina Otel CEO'su Marloes Knippenberg, Türkiye'de 3 ya da 4 otel daha açmayı planladıklarını kaydetti.

Bodik Otelcilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodik Otelcilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yılmaz ve Ahmet Yılmaz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Soner Emeksiz, Dora Semoil ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Palmiye Caddesi'nde kuruldu.

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Philip James Gunn Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

BBB Turizm Organizasyon ve Otelcilik Anonim Şirketi, Bulut Bağcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Çamlık Yolu Sokak'ta kuruldu.

Sintias Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Sintias Otelcilik Anonim Şirketi, Said Çiler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 7 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.

Yeşil Mavi Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Mavi Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Senem Özkantar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Loune Point 2 İş Merkezi'nde kuruldu.

Lapis Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lapis Otelcilik Anonim Şirketi, Serkan Erdaç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz 2014 tarihinde Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Bedrettin Dalan Bulvarı'nda kuruldu.

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm adres Haberi

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm adres
Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Philip James Gunn Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Birden çok bölümlü, kısa süreli/günlük konaklama yerlerine sahip, otel, hostel ve süitlerin geliştirilmesi, inşası, işletilmesi ve yönetilmesi, b) Şirket tarafından geliştirilen, inşa edilen, işletilen veya yönetilen otel, hostel ve süitlere ilişkin olarak, yiyecek-içecek, eğlence ve ilgili mevzuat altında düzenlenen diğer turizm ve konaklama hizmetlerinin sunulması. Şirket burada ifade edilen amacına ulaşmak adına, amacı ve konusu kapsamındaki bütün hakları eline alıp bütün yükümlülükleri üstlenebilir. Şirket ayrıca: a) Kendi iş faaliyetleri ve amaçları doğrultusunda ticari faaliyetlerde bulunabilir ve hizmet sağlayabilir. b) Kendi iş faaliyetleri ve...