29 / 04 / 2024

Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Soner Emeksiz, Dora Semoil ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Palmiye Caddesi'nde kuruldu.



Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Soner Emeksiz, Dora Semoil ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Palmiye Caddesi'nde kuruldu. 


Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.   Şirket turizme hizmet amaç ile kafeteryalar,restoranlar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, tatil köyleri, kamping, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak, tüm turizm işletmelerini kurmak, açmak. Bu amaçlara uygun olarak proje, etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa ve irtifak hakkı elde etmek. Turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı her türlü mal ve hizmetleri  iç ve dış piyasadan tedarik etmek, her türlü tefriş ve dekorasyon işlerini taahhüt ve yerine getirmek.  2.   Yurt içinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek. 3.   Yurt içinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube temsilciliklerini açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek, ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri, irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak. 4.   Turizm ve seyahat acentelikleri açmak, temsilcilik, aracılık işleri yolu ile turistik işletme ile ayni haklar kabul ve tesis etmek. Yurt içerisinde ve yurt dışında turizm amaçlı kara, deniz, hava taşıtları ve oto kiralama ile yat işletmecilikleri işletmek, çalıştırmak, bu araçlara gıda maddeleri, su, yakıt, ve donanım ihtiyaç maddelerini ve servis hizmetlerini karşılamak. Bu hizmetleri ifa etmek için gerekli servisleri kurmak ve gerekli personeli istihdam etmek, ortaklıklar kurmak veya kurulu ortaklıklara iştirak etmek. 5.   Sauna, Türk Hamamı, jimnastik salonu, golf sahası, yüzme havuzu, rüzgar sörfü, su kayağı, deniz  motosikleti, kara ve su avcılığı, dağcılık, su altı ve su üstü sporları gibi hizmetleri ve gerekli tesisleri çalıştırarak hizmet vermek, eğlence merkezleri kurmak, işletmek, kiraya vermek, kiralamak, bu konularla ilgili her türlü araç ve gereç ile yedek parça ve aksesuarları ithal ve ihraç etmek. 6.   İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 7     Kat karşılığı mesken ve iş yerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve iş yerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak.



Geri Dön