15 / 05 / 2024

Dora Semoil

Dora Semoil

Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Soner Emeksiz, Dora Semoil ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Palmiye Caddesi'nde kuruldu.

Dora Vadi Kağıthane'de 3 farklı ödeme seçenekleriyle! 2+1'lerin fiyatı 7 milyon 699 bin liradan başlıyor!

Unist Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de 24 ay, 36 ay ve 48 ay ödeme koşulları yer alıyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları ise 7 milyon 699 bin liradan başlıyor.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Yalova Dora Evleri, Yılmazlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Yalova Dora Evleri'nde 3,5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Peki Yalova Dora Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Yalova Dora Evleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dora Park Kavaklı’da hemen teslim konutlar! 

Dora Park Kavaklı projesinde konut teslimleri başladı. Proje Beylikdüzü’nde yükseliyor. Peki Dora Park Kavaklı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Dora Vadi konut projesinde 24 aya varan vade ve taksit imkanı!

İstanbul Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de satışlar devam ediyor. Dora Vadi konut projesinde 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. 

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.

Beylikdüzü Dora Park 8'de 3+1'ler 9 milyon TL'ye! 3 ay sonra teslim

Beyazlar inşaat tarafından hayata geçirilen Dora Park 8'de 3+1'ler 9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  İşte Dora Park 8 ile ilgili ayrıntılar...

Dora Vadi satışta! 24 aya varan vade ve hemen tapu fırsatı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Dora Vadi'de 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca hemen tapu teslim fırsatı da sunuluyor.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

Pruva Dora İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pruva Dora İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Erman Yıldız tarafından kuruldu.

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Zeray Dora Hill nerede? Zeray Dora Hill fiyatı ne kadar?

Zeray yeni projesi Zeray Dora Hill için düğmeye bastı! Peki, Zeray Dora Hill nerede inşa edilecek, fiyatı ne olacak, proje detayları neler? İşte tüm detaylar...

Zeray Dora Hill'in lansmanı yapıldı! Yüzde 10 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatıyla satışta!

Zeray Dora Hill projesinin lansmanı yapıldı. Projede konutların metrekare birim fiyatı 16 bin 750 liradan başlıyor ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Dora Semoil Haberi

Dora Semoil

Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Soner Emeksiz, Dora Semoil ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Palmiye Caddesi'nde kuruldu. 


Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.   Şirket turizme hizmet amaç ile kafeteryalar,restoranlar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, tatil köyleri, kamping, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak, tüm turizm işletmelerini kurmak, açmak. Bu amaçlara uygun olarak proje, etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa ve irtifak hakkı elde etmek. Turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı her türlü mal ve hizmetleri  iç ve dış piyasadan tedarik etmek, her türlü tefriş ve dekorasyon işlerini taahhüt ve yerine getirmek.  2.   Yurt...