27 / 04 / 2024

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Firma: UNİST Gayrimenkul

Proje: Dora Vadi Kağıthane

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?



Unist Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı ve taksitli ödemelerde 48'a varan vadeli satışlar devam ediyor. 

Satışların devam ettiği proje modern yaşamı, ticari ve yeşil alanları bir arada sunuyor. 176 adet konutun bulunduğu Dora Vadi projesinde 3 bin metrekarelik yeşil alana da yer veriliyor. Kağıthane Dora Vadi projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. 12 ticari alanın yer aldığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor.

Dora Vadi Kağıthane de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

DORA VADİ SOSYAL ALANLAR NELER?

Geniş sosyal alanlara sahip olan ve yeşil alanlarıyla dikkat çeken Dora Vadi konut projesinde açık yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odaları ile sağlığınızı korurken sauna, buhar odaları ve Türk Hamamı gibi alanlar da bulunuyor.

Teslimlerin Hazira 2025'te yapılması planlanan projede taksitli ödeme imkanları ve peşi ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı devam ediyor. 

DORA VADİ İSTANBUL NEREDE?

Levent-Maslak-Şişli’ye komşu konumda hayata geçen Dora Vadi projesi Kağıthane ve Havalimanı Metro İstasyonu’na 600 metre, her iki boğaz köprüsüne 10 dakika mesafede yerleşiyor.

Ayrıca Taksim-Beşiktaş-Dolmabahçe Tüneli’nin yanı başında konumlanan proje Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi’ne birkaç dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Dora Vadi Kağıthane de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

DORA VADİ KAĞITHANE KONUT FİYATLARI NE KADAR? 22 ŞUBAT 2024 KONUT FİYAT LİSTESİ

Dora Vadi projesinde 2+1 dairelerin fiyatları peşin ödemelerde 6 milyon 400 bin liradan, 3+1 daireler ise 8 milyon 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

WEB: https://doravadi.com/
TEL: 444 49 39

Dora Vadi konut projesinde 24 aya varan vade ve taksit imkanı!

projeye sor



Geri Dön