18 / 05 / 2024

cm mimarlık Tolga Yağlı

cm mimarlık Tolga Yağlı

Mimar Tolga Yağlı kimdir? Mimar Tolga Yağlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tolga Yağlı, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tolga Yağlı..

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Emine Tav ve Tolga Tav ortaklığında kuruldu.

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Akbulut, Recep Şenkozat ve Tolga Bayram tarafından kuruldu.

Arkinat Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Arkinat Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Anıl tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Sürmeli tarafından kuruldu.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Tolga tarafından kuruldu.

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Rdl Mimarlık Mobilya Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rdl Mimarlık Mobilya Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga     Öztürk tarafından kuruldu.

cm mimarlık Tolga Yağlı Haberi

cm mimarlık Tolga Yağlı

Tolga Yağlı kimdir?

Tolga Yağlı, 1980 yılında Fransa/Rouen'de doğdu. 1999 yılında Galatasaray Lisesi'ni, 2006 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümünü bitirdi. 


2005 yılında başladığı mimarlık kariyerine 2008 yılından beri CM Mimarlık'ta devam etmektedir. Mimarlar Odası Üyesidir.


CM Mimarlık..

"2001 yılında “CM Tasarım Mimarlık” ismiyle İstanbul’da kuruldu ve 2004 yılından itibaren “CM Mimarlık Ltd.” ismiyle faaliyet göstermektedir.


Fiziki konum, zaman  yapım maliyeti ekonomisi, kullanıcı ve fonksiyonel kriterlerin doğru, estetik ve bilimsel şartlar doğrultusunda paralel ele alınması ile üslup ve genel geçer eğilimlerin baskısı altında kalmadan, çağdaş, teknolojik, çevreye duyarlı bir tasarım anlayışı...