07 / 05 / 2024

CMST Turizm beşiktaş

CMST Turizm beşiktaş

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi Serhat Kankur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Belgin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Cavit Özgür Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 Haziran'da kuruldu.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Arman Aydın tarafından açıldı.

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Beşiktaş Yıldız Mahallesi'nin imar planı askıda!

İBB, Beşiktaş'ta bulunan Atik Ali Paşa Yalısı Turizm Merkezi sınırları içerisindeki Yıldız Mahallesi'ne ilişkin Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'nı bugün askıya çıkardı. 

Dla Yapı İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Dla Yapı İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 50 bin TL sermaye ile açıldı.

Beşiktaş Mecidiye turizm ve ticaret alanı imar planı askıda!

İstanbul Beşiktaş İlçesi, Mecidiye Mahallesi, 639 ada, 29 parsele ilişkin Turizm+Ticaret Alanı olarak hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıktı...

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Beşiktaş'ın yeni müzesi yarın açılıyor!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yer alan yeni müzesinin açılışı yarın saat 11:00'da gerçekleşecek. Açılışa Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılması bekleniyor.

Beşiktaş Müzesi cuma günü açılıyor!

Vodafone Arena'da yer alan Beşiktaş Müzesi'nin açılışı 10 Şubat Cuma günü yapılacak. Açılışa, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın da katılması bekleniyor.

Beşiktaş Swissotel Bosphorus Hotel'in kirası ödeniyor mu?

İBB'nin ev sahibi olduğu Beşiktaş'taki Swissotel'in 5 yıldır kirasını ödemediği iddia edildi. 1988 yılında yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen otelin işletme hakkı 2032 yılma kadar Fiba Holding bünyesindeki Anadolu Japan Turizm A.Ş.'de.

CMST Turizm beşiktaş Haberi

CMST Turizm beşiktaş

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi Serhat Kankur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Belgin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Cavit Özgür Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 Haziran'da kuruldu.


CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi iş konusu; 1.Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri a.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını,üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yeme üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devralmak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisler kurar, işletir, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.Bu tesisleri franchise olarak verebilir. Yeni tesislerle franchise ilişkisi kurabilir. c. Turizme yönelik, otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri eğlence yerleri...