19 / 05 / 2024

Cng Kanyon inşaat

Cng Kanyon inşaat

İnşaat sektöründe yeni bir firma olduklarını belirten Cng Kanyon İnşaat firma sahibi Cengizhan Örs, şirket politikalarının Güney Marmara'da her yıl düzenli olarak büyümek olduğunu belirtti...

Sarıkanyon İnşaat Petrol Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkanyon İnşaat Petrol Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Birlik tarafından kuruldu.

CNG Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNG Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Omak tarafından kuruldu. 

Cng Konut İnşaat Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Konut İnşaat Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi 900 bin TL sermaye ile bugün Cengiz Özkaya imzasıyla kuruldu.

Karabük Kanyon Köprüsü'nde inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kanyon köprü inşaatında son rötuşların yapıldığını bildirdi.

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Bulgaristan'daki Grand Kanyon'un inşaatı başladı!

İstanbul’daki Kanyon’un mimarı John Jarde’ye dünyanın dördüncü Kanyon projesini çizdiren Garanti Koza, içinde 1.500 konut, AVM ve SwissOtel bulunan “Grand Kanyon”un inşaatına başladı.

CNG Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNG Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Omak tarafından 1 milyon TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Turaboğlu Sokak Sıtkıbey Plaza'da kuruldu.

Cng Kanyon inşaat her yıl yüzde 15 büyüyor!

İnşaat sektöründe yeni bir firma olduklarını belirten Cng Kanyon İnşaat firma sahibi Cengizhan Örs, şirket politikalarının Güney Marmara'da her yıl düzenli olarak büyümek olduğunu belirtti...

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Cng Kanyon inşaat Haberi

Cng Kanyon inşaat
İnşaat sektöründe yeni bir firma olduklarını belirten Cng Kanyon İnşaat firma sahibi Cengizhan Örs, şirket politikalarının Güney Marmara'da her yıl düzenli olarak büyümek olduğunu aktardı. Örs, Çanakkale merkez, Biga ve Gökçeada'da yaptıkları inşaat ve taahhüt işlerini, kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden ilerletmeyi amaçladıklarını söyledi. 2010 yılında kurulduklarını ve inşaat sektöründe her yıl değişik projelere imza attıklarını vurgulayan Cengizhan Örs, "Sektörde yeniliklere açık olmak zorundasınız. İçinde bulunduğumuz sektör oldukça zorlu ve rekabetçi bir sektördür. İnşaat sektörü eskiye oranla durgunlaştı. Değişik projeler yaptığınızda, ilgi çekici binaları ortaya çıkardığınızda satış politikanız sizleri zorlamıyor. Müşterilerimiz alışılagelmiş binaların yanında farklı yapılar istiyor. Bunları göz önünde bulundurarak projeler hazırlıyoruz. Düzenli olarak her yıl yaklaşık yüzde 15 büyüme kaydediyoruz" dedi.

"Biga için sürpriz bir projemiz var"...