20 / 05 / 2024

Cnk Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Cnk Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Cnk Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Özbayraktar tarafından kuruldu.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Ümraniye’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Denizeri tarafından açıldı.

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

Promecsol Mühendislik Otomasyon Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promecsol Mühendislik Otomasyon Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sunay Çiçek tarafından kuruldu.

Çeltaş Mühendislik Makine Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeltaş Mühendislik Makine Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedel ile Mesut Taşdemir ve Serkan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Kara tarafından kuruldu.

Cnk Toptan Kuyumculuk İnşaat Taahhüt Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Toptan Kuyumculuk İnşaat Taahhüt Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Çanak tarafından kuruldu.

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gül tarafından kuruldu.

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erşan Adıman tarafından kuruldu.

Cnk Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Özbayraktar tarafından kuruldu.

Cnk Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Cnk Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Cnk Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Özbayraktar tarafından kuruldu.

Cnk Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Mühendislik danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. 2-Elektrikli ekipmanların kurulum hizmetlerinde bulunmak. 3-Bina ve bina dışı yapıların, endüstriyel tesislerin, sanayi tesislerinin, elektrik tesisatı, kablolu televizyon, otomasyon sistemleri ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler, elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumunu yapmak 4-Bina veya diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin, tesisatı, bakım, onarım ve kurulumu ile elektriksiz güneş enerjisi kolektörlerinin kurulumunu yapmak. 5- Endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının ve otomatik üretim tesislerinin, otomasyon sistemlerinin, endüstriyel zaman ölçüm alet ve cihazlarının kurulum hizmetleri , tasarımı ve montajını yapmak 6-...