29 / 04 / 2024

CNR AYMOD Fuarına hangi markalar katıldı

CNR AYMOD Fuarına hangi markalar katıldı

TASEV Başkanı İslam Şeker, “Dolar kurlarındaki yükseliş sektörün ithalatını azalttı. Yerli malı üretimi ciddi oranda artış gösterdi. Sektörün aynası olan CNR AYMOD fuarında sergilenen ürünlerin yüzde 80’i yerli malı.” dedi...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

CNR Emlak Fuarı'na gitmeden yatırım yapmayın!

23 Kasım ile 26 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılacak olan CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etmeden yatırım yapmayın.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

TOKİ'den CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli kurumlarından TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) CNR Emlak Fuarının en büyük destekçilerinden biri oldu.

CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım'da!

23-26 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan CNR Emlak Fuarı, yeniliklerin görülmesi, rekabet şartlarına adapte olunması, sektörlerdeki eğilim ve değişimlerin takip edilmesi açısından hayati değer taşıyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB fuarında!

Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi!

Dün kapılarını açan ve yaklaşık 400 projenin tanıtıldığı CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’de yaşanan siyasi ve ekonomik olumsuzlukların geride kaldığını söyleyen yatırımcılar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz” dedi.

CNR AYMOD Fuarına hangi markalar katıldı Haberi

CNR AYMOD Fuarına hangi markalar katıldı


Klasikten moderne, babetten çizmeye kadar her kesime hitap eden ayakkabıların sergilendiği AYMOD, CNR EXPO Yeşilköy’de devam ediyor.

Sektörün buluşma noktası olan CNR AYMOD’a kendi firması ile katılan TASEV Başkanı İslam Şeker, döviz kurlarındaki yükselişin sektörü olumlu yönde etkilediğini belirterek, şöyle konuştu: “Dolar kurlarındaki yükseliş sektörün ithalatını azalttı. Yerli malı üretimi ciddi oranda artış gösterdi. Sektörün aynası olan CNR AYMOD fuarında sergilenen ürünlerin yüzde 80’i yerli malı.”

Ayakkabı sektörünün küresel buluşması CNR AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, yoğun ilgi görüyor. CNR Expo Yeşilköy’de 1.200 markanın katılımayla düzenlenen fuarda, ayakkabı ve saraciye 2014-2015 Sonbahar-Kış sezonu trendleri sergileniyor. Fuar, ticaretin yanı sıra ayakkabı sektörünün sıkıntılarının da dile getirildiği buluşma noktası haline dönüştü. Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TASEV) Başkanı İslam Şeker,...