13 / 05 / 2024

CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta

CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta

CNR EXPO Yeşilköy’de 11 ile 14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı kapsamında toplam 2 milyar dolar düzeyinde iş hacminin oluşması hedefleniyor.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

EVTEKS fuarı 17 Mayıs'ta İstanbul'da açılıyor!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS 17 Mayıs'ta açılıyor.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

CNR Süsler Turizm Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNR Süsler Turizm Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Caner Süsler tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, Başakşehir 1.kısım Mahallesi, Fırat Caddesi'nde kuruldu.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

CNR Emlak 2015 Fuarı'na hangi firmalar katılacak?

CNR Holding kuruluşu ITF Fuarcılık tarafından CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenen 4 - 8 Kasım 2015 tarihleri arasında gayrimenkul sektörünün yıldızlarını buluşturacak.

Kocaeli İntemak 15 Fuarı'yla ivme kazanacak!

Anadolu Ekspo Fuarcılık Direktörü Saadettin Haymana, 8-11 Ekim arasında düzenlenecek İNTEMAK'15 Fuarı'nın Kocaeli ekonomisine ivme kazandıracağını söyledi.

CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta Haberi

CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta

Emlak sektörünün yıldızı parlayan projelerinin sergileneceği Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”nın yurt içi ve yurt dışı pazarlama-satış çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcıların yakından ilgilendiği fuarla ilgi bilgiler veren CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta,  Almanya, Rusya, Çin ve Körfez Ülkelerinde tanıtım faaliyetlerinde bulunduklarını bu bölgelerdeki yatarımcılarla doğrudan temas kurduklarını söyledi. Usta, “Uzak Doğu'da özellikle Çin'de acentelik oluşturuyoruz. Bu sayede Uzak Doğu yatırımcısını da fuara çekeceğiz. Gerek Avrupalı gerekse Arap ülkelerinin yatırımcılarına emlak-inşaat sektörümüzün avantajlarından söz ettik. Çok olumlu izlenimlerimiz oldu. İçinde bulunduğumuz dönemde Kentsel Dönüşüm süreci de önem kazandı. Ulusal ve uluslararası yatırımcılar açısından bu sürecin önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Kentsel Dönüşüm bir yeniden yapılanma periyodu olarak görülmeli” dedi. 



Alkan Usta...